Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(9 wyników)
    • Chcę wybrać się do Kalifornii na przełomie stycznia-lutego 2007 (+/- 27.1.- 11.2). Wstępny plan to LA - LV - SF, trasę i atrakcje póki co studiuję ;) Decyzję, czy wogóle warto teraz jechać uzależniam trochę od pogody.. Sprawdzałam średnie dla stycznia w powyższych miejscach i wygląda na to, że powinnam się nastawić na ok. 15-20C. Czy nastawiać się na chłodne dni? Czy mogę liczyć na ładną, ciepłą i słoneczną aurę ala początek polskiego maja? Widziałam też, że styczeń jest jednym z n...
    • Witam.Chcę wyjechać do Toronto 31 maja, a wrócić 15 lipca, czy jak pojadę po wizę do Warszawy około 10 stycznia , czy będzie wtedy ona miała ważność na cały mój okres wyjazdu.
    • Pytam o bilet do Stanów: chciałbym lecieć w styczniu. Kiedy można dostać tańszy bilet - jeszcze przed świętami, po świętach a przed Nowym Rokiem czy może na początku stycznia?
    • Witajcie! Czy ktoś z Was planuje może w najbliższym czasie wyjazd do Stanów w poszukiwaniu pracy (wchodzi w grę tylko praca na czarno, bo mamy tylko wizy turystyczne)?? Lecimy tam 1-szy raz i właściwie "w ciemno", trochę nas to przeraża - dlatego szukamy bratniej duszy. Zawsze w kilka osób jest raźniej! Może ktoś z Was ma podobne zamiary, ale podobnie jak my się boi. Co do miasta - kwestia jest do uzgodnienia. Może jakieś sugestie? Chicago, NY, a może jakieś miasto w Californi...
    • Czekam..
    • ILE OBECNIE TRWA PROCEDURA PROWADZACA DO UZSYKANIA WIZY NARZECZENSKIEJ,MOZE KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIA Z OSTATNICH MIESIECY??
    • Chciałabym kupić bilety lotnicze do USA na styczeń (powrót -koniec lutego) dla 2-4 osób nie wydając na to fortuny... Pzegladałam oferty Lotu i Lufthansy i najtansze bilety były po 2600zł/osoba. Czy jest sznasa kupić gdzieś taniej? Zaznaczam, ze studentką juz nie jestem, niestety:))), tak wiec wiele mozliwosci odpada... No więc gdzie? Może ktoś podpowie mi jakieś rozwiązanie? Będę zobowiązana. Pozdrawiam, Debra
    • Witam, mam pytanie. Ile mniej wiecej moga kosztowac bilety na Hawaje z LA albo np z San Francisco. Chodzi mi o czas swiateczno-noworoczny. Cos znalazlam za 900 dolarow - czy to mozliwe ? dzieki i pozdrawiam
    • Kiedy najtańsze bilety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się