jagasz 20.10.03, 11:52 Proszę o pomysły zabawek na choinkę takich, które mozna zrobić z dwulatkiem. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donatta Re: Zabawki na choinkę 20.10.03, 12:39 republika.pl/szablony_dla_dzieci I zobacz mój post Wasze super pomysły... - tam jest instrukcja jak zrobić aniołka - w sam raz nadaje się na choinke. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Zabawki na choinkę 20.10.03, 13:00 Na aniołka mam juz ochotę, wydrukowałam sobie twój post. Pomysły masz genialne. Dziekuję Aga Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Zabawki na choinkę 20.10.03, 13:04 Ach,napisz czy te szablony sie np. odrysowywuje na kolorowym papierze, czy n.p. przykleja na twardy papier i zamalowywuje. Jestem zupełnie świeża w tych sprawach. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Zabawki na choinkę 20.10.03, 13:30 Skolko ugodno Ja albo drukuję na kartce z białego bloku technicznego i malujemy, najczęściej farbami, albo od razu drukuję na kolorowym bloku technicznym. Tyle, że najczęściej to pierwsze, bo rzadko który szablon jest jednokolorowy. Mam też wydrukowane szablony, np. kwiatów, niektórych zwierząt i odrysowuje je, kiedy jest taka potrzeba, żeby zaoszczędzić czas i atrament drukarki. Ale to tylko te jednoczęściowe szablony. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Zabawki na choinkę 21.10.03, 10:32 Dziekuję, wczoraj zrobiłysmy aniołka. Dziecko się z nim nie rozstaje. to drukowanie na kolorze albo bloku jest super. Bardzo dziekuję, szablony już mam na twardym dysku, Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś