szafirowy

(4 wyniki)
  • Czy ktoś z Was ma aparat szafirowy, porcelanowy, ceramiczny itd. zakładany w Trójmieście. Ile kosztował i czy jesteście zadowoleni? (Mam uczulenie na metal wiec metalowy nie wchodzi w rachube). Pozdrawiam.
  • Jakie są rodzaje aparatów estetycznych, czym się od siebie różnią i jakie są ich ceny? Wprawdzie do tej pory chciałam mieć aparat metalowy ale ostatnio zaczęły mi się podobać estetyczne. Niestety w ogóle się w tym temacie nie orientuję, będę bardzo wdzięczna za pomoc, mile widziane zdjęcia!;-)
  • drodzy zadrutowani forumianie, czy możecie mi wytłumaczyć, na czym polega różnica pomizy tzw. kosmetycznym białeym aparatem, a porcelanowym i szafirowym? poza ceną, która rzuca się w oczy i pewnie materiału, z którego jest zrobiony- tez rzuca się w oczy, nie bardzo wiem, jakie są różnice wpływające np. na komfort noszenia każdego z nich. Jestem na etapie szukania ortodonty w wawie, a to tez może rzutować na wybór aparatu, wolałabym więc dowiedzieć się od doświadczonych użytkowni...
  • Chciałabym dowiedzieć się o Waszych opiniach na temat tych aparatów: jakie są, czy przez zamki żółty kolor zębów bardziej się uwidacznia, czy opłaca go kupować, jak wyglądają kolorowe gumki, czy lepiej zakłądac przezroczyste, czym się różnią od ceramicznych, czy drucik też będzie przezroczysty? ...i wszystko co przyszła aparatka powinna wiedzieć o takim aparacie:) Prosiłabym też o przesyłanie zdjęć, na których widac Was z tymi aparatami, prosłabym też o wyraźnie zdjęcia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się