szary

(9 wyników)
  • Kobitki! Dużo tu piszemy o grzybicach, zapaleniach i innych pieronach, były też dyskusje o odpowiedniej higenie, ale ja jestem ciekawa i chcialam zebrać Wasze opinie dotyczące konkretnie płynów do higieny intymnej i szarego mydła, np: ja stosowałam lactacyd i teraz leczę grzybicę, choć trudno znależć mi związek, ale... A jak tam u Was?:)
  • Czy któraś z Was miała może podrażnienia po szarym mydle? Niestety przybłąkała się do mnie grzybica, ginekolog zalecił tradycyjną kurację siedmiodniową i przerzucenie się na szare mydło. Do tej pory stosowałam płyn do higieny intymnej i było ok. Nie jestem na nic uczulona, zero alergii, mój organizm wszystko toleruje, więc myślałam, ze szare mydło (na opakowaniu widnieje napis :naturalne) co najwyzej mi pomoże a nie zaszkodzi. Ale po słynnym białym jeleniu tak mnie wszystko piekło...
  • już nie wiem co mam zrobić, żeby moja cera była promienna i wyglądała na świeżą - teraz wygląda strasznie, jest przesuszona i szara po zimie, a żadne maseczki nie pomagają. macie jakieś sprawdzone sposoby na poprawę stanu cery?
  • Szare mydło do higieny intymnej?? troche tego było, ale chciałabym żeby wypowiedziały się osoby używajace. jasno i konkretnie- polecacie czy nie???
  • Witam! Zauważyłam u wejścia do pochwy (w środku) dużą szarą gulkę,która wydaję mi się,żę rośnie.Jest to na pewno szare i nie daje mi spokoju.Teraz zaczynam okres więc przez ten tydzień wizyta u ginekologa odpada,a do przyszłego tygodnia nerwy mnie zjedzą...Pomóżcie proszę...
  • www.essilor.pl/www/_flash/EssilorCVT.html na tej stronie (producent szkieł do okularów) jest test na wzrok, który można sobie przed kompem zrobić - jako przerwę od pracy ;) Ale wynikami bardzo nie należy się przejmować, bo czasem monitor może też nie być najlepszej klasy!
  • Czesc! Czy znacie moze jakis plyn do higieny intymnej, w ktorego skladzie nie ma w ogole perfum?(chodzi mi o plyn naprawde nieperfumowany, a nie tylko z nazwy) Monika
  • Czy to prawda ze plyn do higieny intymnej moze powdowac infekcje?? Wlasnie moj chlopak wyczytal na jakiejs stronie ze plyn nie pamietam nazwy (w bialej butelce z pomaranczowymi dodatkami) powoduje infekcje u wiekszosci kobiet ktore go stosowaly… co sadzicie??
  • co polecilybyscie do higieny intymnej , chodzi mi o cos co napewno nie spowoduje zadnych uczulen, cos takiego co mi tylko moze pomoc. I wiem ze mydlo jest niewskazane ale czy np. takim mydlem dla dzieci tez nie nalezy sie podmywac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się