szary

(41 wyników)
  • proszę przeciwników krzyży w miejscach publicznych, którzy to zasłaniają się szkodami moralnymi, fizycznymi etc., które jakoby miałyby być powodem ich usunięcia - chociażby ze szkół .. proszę wymienić listę chorób i rodzajów uszkodzeń wywoływanych przez widok krzyża u jego przeciwników.. jeśli są to (podaję jedynie przykłady): biegunka, krwotoki, paraliż postępowy, nowotwory,zanik mięśni oddechowych, uszkodzenia kręgosłupa, zawał serca, zatory w kończynach dolnych, choroba pr...
  • dlaczego przeszkadza wam krzyż ?? jak może przeszkadzać symbol czegoś w co nie wierzycie ?? jeżeli na przykład: nie wierzę w coś, to nie biegam za tym i nie szukam z pianą na pysku oznak tego czegoś .. -------------------------------------------------------------- Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
  • ciekawe, nieprawdaż ?? -------------------------------------------------------------- Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
  • www.faktyimity.pl/ Bardzo poczytne pismo. Niestety dość drogie. A tu mamy za darmo.
  • .. bo jak poślę dziecko do szkoły i znajdzie się ktoś, kto stwierdzi, że powietrze razi jego uczucia religijne i z wyrokiem sadu zacznie tworzyć próżnię w klasie, to się reszta dzieciaków podusi .. ja zrozumiem i uszanuję jego uczucia religijne, ale w końcu jest w kraju, gdzie jest bardzo nikły procent osób wierzących w próżnię .. -------------------------------------------------------------- Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
  • W publiczej telewizji wciąż trwa propaganda prokatolicka. W serialach księża i zakonnice ukazywane są jako osoby bardzo miłe, rozważne, które zawsze są pozytywnymi bohaterami. W życiu jak wiemy tak nie jest księża interesują się kasą i hulankami, nie żyją tak jak nauczał Jezus. Pisze to bo rusza kolejny serial "Siostry" gdzie znani aktorzy np. pani Palulnis ukazana jest jakoosoba prawa i ciężko pracująca. A w życiu: je.pl/c8vv "Sprawę bicia dzieci ujawnili reporterzy programu Uw...
  • Forum to świetne medium. Siedząc wygodnie u siebie w domku mozna wymieniać się poglądami. Dlaczego nie umiemy rozmawiać i argumentować swoje racje tylko cała para idzie w gwizdek, czyli jak tu obrazić innych dyskutantów?
  • W tym kraju eurodeputowany Marak Siwiec jest ścigany sądownie za to, że wysiadając z samolotu zrobił znak krzyża i ucałował ziemię. Co ciekawe ta "wielka zbrodnia" jaką popełnił miała miejsce 12 lat temu. Jeednocześnie księży pedofili, czy siostry, które biją po głowach dzieci zwalnia się z pracy, bądź przenosi do innej parafii.
  • Tu jest odpowiedź: www.liveleak.com/view?i=27a_1254019987&c=1
  • Obserwuję zwyczaje znajomych z Jelcza-Laskowic. Jestem zdegustowany. Życie większości polega wstawaniu w południe. W sobotę obowiązkowo spanie do 11 a niedziela spacer do kościoła wieczorem. Jak pytam po co byłeś/byłaś na targu tak późno, słyszę że tak co tydzień zasypiam. Co dziwne podobnie odpowiadają jeśli spytam o chodzenie do koscioła wieczorem. Jak spytam co się dowiedziałeś, dowiedziałaś w kościele - nie pamiętają nic, bo są zaspani. Jeden ze znajomych, który do południa ...
  • .. przy ciągłym omijaniu targu i kościoła ?? inteligentem? raczej nie .. prędzej maratończykiem, jak zacznie tak masowo nadrabiać drogi .. życzymy sukcesów na długich dystansach .. -------------------------------------------------------------- Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
  • Obserwuję zwyczaje znajomych z Jelcza-Laskowic. Jestem zdegustowany. Życie większości polega na oglądaniu dennych seriali. W sobotę obowiązkowo wizyta na targu a niedziela spacer do kościoła. Jak pytam po co byłeś byłaś na targu, słyszę że tak co tydzień chodzę i byłem byłam dziś. Co dziwne podobnie odpowiadają jeśli spytam o kościół. Jak spytam co się dowiedziałeś, dowiedziałaś w kościele - nie pamiętają nic. Jedn ze znajomych, który do kościoła chodzi co tydzień na moje pytani...
  • Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu orzekł, że wieszanie krzyży w klasach to naruszenie "prawa rodziców do wychowania dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami" oraz "wolności religijnej uczniów". Mam nadzieję, że w naszych szkołach nie wiszą krzyże w klasach. Nie byłoby ich stać na płacenie takich kar.
  • Religia jest dla ludzi bez rozumu." - Józef Piłsudski To jak to jest z Marszałkiem Piłsudskim? Dalej uznajecie go za patriotę czy już jest obrzydliwym lewakiem? Miłego świętowania!
  • ja jestem ciekaw, co powiedzą uczestnicy krucjaty przeciw pedofilii .. dlaczego nie zabluzgał tu mixerek, nie załamał rąk nad kondycją moralną artystów maklerek, poodzian nie zawył a wygadana o mało co nie zemdlała z oburzenia ? teraz wszystko ok, bo człek sławny ?? -------------------------------------------------------------- Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
  • Jeśli ktoś wie coś o moorelandzie, Wojciechu Rosz... to niech powie, a intryguje mnie jego stanowisko na Chemii P. Wr. Czy to rzeczywiście docent, bo jeśli nie, to nabrał niejednego studenta, studentkę i nieźle już nakłamał na tym forum. Napiszcie co wiecie o nim. Naprawdę warto. Może kogoś obraził, powiedział nieprawdę, opluł, oszkalował? Wówczas zapraszam osoby pokrzywdzone na solidarne działanie przeciwko niemu. podaję mejl zorro55220@gazeta.pl
  • psr.racjonalista.pl/index.php/s,11/t,31042 Ręce opadają. Co też ciemnota ludzka nie wymyśli.
  • Na razie w Stalowej Woli. skroc.pl/bb12 Brawo Panie Prezydencie!
  • je.pl/i58e Katabasom do szczęścia brakuje tylko zawierania związków i żyli by jak w raju.
  • Witam! Mam 35 lat, urodzilem sie w Olawie, mieszkalem w Laskowicach potem w Jelczu-Laskowicach az w koncu znalazlem sie za granica. Ciagle mam tam jeszcze rodzicow wiec pojawiam sie raz na jakis czas widzac ogromne zmiany na lepsze, ktore zaszly podczas mojej nieobecnosci. Znalazem to forum niedawno i w pierwszym momencie bardzo mnie wciagnelo. Poniewaz nie mieszkam juz w Jelczu-Laskowicach od 10-ciu lat, pochlanialem kolejne posty i komentarze jak swierze buleczki, glodny aktualnosc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się