Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      szary

szary

(12 wyniki)
    • jakoś nie specjalnie przepadam za szarym, ale kupiłam sobie spodnie w tym kolorze bo fajny krój był i materiał a i tanie jak barszcz ale za cholere nie wiem jakkie kolory do niego pasują?? co wy nakładacie do szarości??
    • i jakos nie umiem sie przyzwyczaic, hehehe, ale bylo super, tylko z bazy zabiegowej nie jestem zadowolona, na przyszly rok bede bardziej obeznana w tym i nie dam sie zagluszyc ze lekarz powie "TAK" i tak ma byc, bede sie domagac swego, ot co. Wrocilam i od razu same problemy spadly na glowe, wszytsko zwiazane z bylym meze, on se hula, pije, a z bankow do mnie przyjezdzaja, ale pan powiedzial ze i tak go znajda bo przeciez sie nierozplynie w powietrzu. Mam dosc juz tego wszytskiego, najl...
    • Czytałam sobie wątek na jematce o pomocy kobietom, które rodzą dzieci wbrew sobie. I pojawiły się tam komentarze, że np: zgwałcone kobiety same są sobie winne, bo się: upiły były w krótkiej spódniczce uwodziły mężczyzn prowokowały nie stosowały środków antykoncepcyjnych No ladcznice normalnie :-(
    • cd(14)

mojego arystokratycznego wesela! mam sukienke taka mała "czarna" w kolorze szarym, dyzy dekolt w szpic z tyłu tez do kolana, jasny szary bardzo grzeczna i spokojna. I pytanie mam czym ją rozweselić jakie dodatki? Wskazane fotki butów, torebek, bizu itepe dzieki
    • www.lorealparis.pl/_pl/_pl/brands/index.aspx?code=Matte_Morphose&gclid=CIKl35nPkrQCFUjwzAodNCEAyQ Szukam, ale w sklepie stacjonarnym. Nie ma w seforze, douglasie, rossmanie, wiec sieciowki mam juz załatwione;) Nie wie gdzie go moge dostac? Bo miałam probke i bardzo mi pasowała konsystencjai wtapianie sie w skóre, ale musze dobrac kolor, a lepiej to jednak pomacac niz przez net, co nie?
    • modowo(8)

Jaki kolor czapki i szalika (komplet) do takiego płaszczyka (granatowy): [img]https://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/39/82/79/1339827925[/img] - [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ie/ga/1d01/E1ZHKHVv4DgD6oxFEA.jpg[/img]
    • Jakie buty pasują do spódniczki ołówkowej, szara w jasny prążek, góra biała koszula. Buty na co dzień, do pracy i w "gości" Do spódniczki i do spodni. I fason co by r.41 wyglądał na 38 :P
    • i nie wiem czy mam już lecieć po szary papier do d... forum.gazeta.pl/forum/w,20012,106683480,106716024,Re_kto_ci_zalglada_do_koszyka_.html
    • co moge zalozyc do tej skienki? (jakie buty,rajstopy/leginsy, dodatki??) [img]https://images47.fotosik.pl/347/6bde6bf73d16ec31med.jpg[/img]
    • tak się zastanawiam po kiego chuja oni w dowodzie wpisują kolor oczu, skoro przy podawaniu owego koloru i tak nikt nie sprawdza stanu faktycznego? przykład 1: mój niemąż, który ma oczy szaro-niebieskie, podał do dowodu, że ma zielone (pomijam fakt, że on na prawdę uważa, że są zielone:/) - w sumie można by się nie przypierdzielać, bo oba kolory w miarę jasne. ale... przykład drugi: mój dziadek, oczy ma niebieskie, a do dowu podał piwne, tak dla jaj bo chciał sprawdzić czy m...
    • kochane wy moje i miłe jak to jest?? że większosć z Was jak czytam jest mocno proekologiczna, segreguje smieci, oszczędza wodę i co tam jeszcze.... a papier dodupny to dlaczego nieokologiczny z odzysku?? :P:P he??
    • do granatowej spódnicy i takiej samej marynarki? Szybko, szybko, bo idę kupić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się