Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      szary

szary

(18 wyników)
    • a ja jestem jak ten listek, który zleciał z drzewa i usechł... Ale w końcu nie każdy ma szczęście być jak kwiatek wiosną czy jak czerwone jabłko na drzewie. Niektórzy zostają uschniętymi liśćmi...
    • szaro mi na duszy. moze to dlatego, ze na dworzu zamiast slonka buro
    • świt.... wtedy płynę, płynę łapię w żagle wiatr.... jak piękna jest ta piosenka Beaty Kozidrak.Chcę rano komuś to śpiewać, a.... nie mam komu.
    • :)
    • Czasami przemyka mi taka dziwna myśl, że może to wszystko się komuś śni, że wcale nie jestem realna, a cały świat dookoła jest czyimś sennym majakiem... Śnijcie pięknie, czego i sobie życzę Dobranoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć...
    • Na dworzu robi się coraz zimniej, nie chce się wychodzić z domku, marzną już nie tylko łapki... Jakie macie wypróbowane sposoby na miłe spędzenie długich jesiennych wieczorów ?
    • podobny watek popelnilem kilka lat temu;ale zapytam raz jeszcze: w jakim kubku ( albo czym kolwiek inym) pijemy poranna kawe? ja mam taki brazowy z przekrojem czlowieka z ukladem trawiennym. powaga! zycze wszystkiego milego dnia! ehhh pozostalo mi jedyne 47 godzin pracy w tym tygodniu... :p
    • już jutro opuszczam szarą rzeczywistość i zmykam z ludzikami do pięknego Zakopanego. Ojoj juz nie moge sie doczekać :)))
    • proza(8)

Prozo ty moja! Coz mi po czyjejs poezji kiedy nie umie dostrzec poetyckosci prozy szarej codziennosci.
    • Zgodnie z poranną obietnicą, zapraszam do przedświątecznej degustacji pierniczków. Ostrzegam, że kosztów wizyty u dentysty nie refunduję - ząbki na nich można połamać, ale i tak muszę ich strzec przed domownikami, żeby coś do świąt ocalało. picasaweb.google.pl/Ginger464/Pierniczki/photo#5143544396650801954 Smacznego :) P.S. Szkoda, że tego pięknego zapachu Wam posłać nie mogę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze...
    • Czy moglibyście podpowiedzieć, jak to jest - czy uwagę Panów przyciągają tylko Panie typu tipsy & szpilki, czy też tzw. Szare myszki mogą czymś na 1-2-3 rzut oka zaciekawić? Choćby... naturalnością?! (A może to już było omawiane?)
    • wyglada na forum dla zranionych dusz?
    • Prawda czy fałsz? Z medycznego punktu widzenia ośrodki w mózgu odpowiedzialne za te dwa skrajnie różne uczucia są położone obok siebie (jeśli mnie pamięć nie myli). Czy zdarzyło się wam przejść nagle z jednego uczucia do drugiego, powiedzmy bez jakiejś tłumaczącej zmianę, przyczyny? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć...
    • Ma przecież taką gamę kolorów... zapachów... dźwięków... Na tych słów, na tych rytmów cudowność, na tę zieleń drzew, na słońca miękkość, na ten smutek słodki, na tę młodość, na złocistość kształtów, na dalekość - na to wszystko, co się składa w księgę niewypowiedzianej cudowności, a po której tak jak pszczoła błądzę...
    • "Kto przeslonil te ksiezyce nad dachami madra glowe mial. chcial by zony calowaly sie z mezami nie wpadaly, moj kochany, w szal. Po co biegniesz za ksiezycem w dal na lowy, gdy masz w domu kwiat? dobrym ludziom serca blyszcza jak podkowy, a zlym ludziom czarno kwitnie sad. uplote ci zloty kolacz z moich zlocistych promieni ucisz serce, ucisz serce jedno z tylu serc. wielki Panie winorosli, stworzycielu gwiazd prosza dzieci i dorosli nie zapomnij nas. Ty co glaszczesz oceany ...
    • Na początku było cudownie.. Czułam całym sercem, widziałam jak bardzo mu zależy, jak bardzo mnie kocha.. Z czasem gdy zdobył moje serce zauważyłam wielkie zmiany.. Już nie czuję tego co dawniej, już nie czuję gestów, które sprawiały, że byłam ponad wszystkim.. Kiedyś nie liczyło się nic innego oprócz mnie, dzisiaj mam wrażenie, że jestem gdzieś na szarym końcu.. Nie brakuje mi pięknych słów, brakuje mi czułości, ciepła.. Prosząc o czułość otrzymałam kolejne słowa.. Kiedyś słowa ni...
    • Za darmo nie dostaniesz nic ładnego zachód słońca jest za darmo a więc nie jest piękny ale żeby rzygać w klozecie lokalu prima sorta trzeba zapłacić za wódkę A.B
    • Słodkich i kolorowych snów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się