Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      szary

szary

(15 wyników)
    • Chodzi o toaletowy :) Nie śmiejcie się tylko powiedzcie, czy tylko ja tak mam. Pomijając oszczędności (bo takowe są, a jakże), ja naprawdę wolę używać zwykły pospolity szary. Te kolorowe są dla mnie zbyt "chusteczkowe" (nie że do bani, tylko przypominają chusteczki higienicze :) Kolorowy wykładam jedynie dla gości, bo wiem że niektórzy żyć bez takowego nie mogą ;) A zapachowy tym bardziej mi nie podchodzi, bo po co podrażniać dodatkowo i tak już wrażliwe (zwłaszcza kobiece) nar...
    • która lubi pięknie pachnieć, ale nie rzucać się w oczy zapachem, dziewczyna która ma kompleksy a nie powinna, co polecacie, w zasadzie lubi wszystko, i żeby były takie na teraz, z tego co zauważyłam obecnie używa Gabryśke Ocean Sun. Wielkie dzięki
    • Dlaczego tak jest? b. prosze o pomoc
    • ściany są jasno niebieskie, narzuty na fotel i kanapę równiez niebieskie, ale o dwa odcienie ciemniejsze niż ściany.Jaka wykładzina bardziej pasuje: jasno szara czy kawowa? Dodam, ze dodatki tj. poduchy,ramki obrazków itd są w kolorze czerwonym.Ale mogę zmienić na białe. Poradzcie coś proszę!!!
    • ja sie tego pozbyc?? juz probowalam polerowac pronto i nie pomoglo. nie mam innego pomyslu na usuniecie tego nalotu. niestety nie wiem z jakiego drewna sa wykonane te meble. jak ktos wie, jak temu zaradzic bede ogromnie wdzieczna:)
    • szarawe.. nie mogę nigdy uzyskać takiego fajnego białawego odcienia - zawsze jakiś szarawy - może to woda jest twarda, albo co - daję wizir do colorów, prałam już chyba we wszsytkich temperatórach i guziki - poradźcie co robicie aby to wytarte było białe a nie szare....
    • Żeby była znowu koloru kremowego a nie szara? Buuu....
    • Do tej pory używałam vanish, ale efekt nie zawsze zadowalający, widziała w sklepie inne środki tańsze od Vanisha, ale czy są skuteczne. Mam w domu maluchy więc potrzebuję skuteczny i szybki środek.
    • Witam Oddałam swoją ulubiona kurtkę do pralni chemicznej w obawie przez tym że po domowym praniu straci swój wygląd Gdy odebrałam kurtke ............. o zgrozo ona była czrna teraz jest.......... szara !!!!!!! jak można przywrócic jej czarny kolor ????? jestem w rozpaczy :(((((((((
    • Witam Czy któs z Was zna może jakieś sposoby na poszarzałe ubrania. Nie wiem czy to wina proszku czy moich watpliwych umiejętności, ale wszystkie rzeczy z białych zrobiły się szare, paskudne, wyglądające jak ścierki. Żal mi tych ubrań, bo niektóre są nowe i szkoda ich wyrzucać. Proszę o radę. Pozdrawiam
    • mam problem z panelami :/ otóż zaraz po umyciu prezentuja się ładnie a w miare chodzenia po nich widac ślady stóp :/ strasznie mnie to drazni. Jakim płynem myjecie i czy tez macie takie problem?
    • Niedawno kupilismy nowe skorzane kanapy,a nasza domowa artystka niestety,ale "ochrzcila" piszac czarnym dlugopisem na skorze. Probowalam spirytusem i sokiem z cytryna nic nie dalo.Prosze dajcie mi jakas rade.Dziekuje bardzo.
    • Witam, czy macie jakieś sprawdzone proszki do białych rzeczy? Używam już chyba najlepszych (najdroższych) jakie są dostępne na polskim rynku, ale mimo to pranie jest szare:(( Słyszałam, że dobre są proszki (nawet te tańśze) z Niemiec?
    • Chciałabym wiedzieć jak pierzecie delikatną bieliznę tak aby nie zmieniła swojego kształtu ani koloru i aby można ją było jak najdłużej nosić
    • Dobry zwyczaj nie pozyczaj.Zafarbowala mi sie bluzka w praniu,ktora byla szara z dzianiny a kolnierzyk i mankiety miala biale. No i wlasnie te biale czesci sa teraz niebieskie, probowalam Vanisha, ale nie pomogl, wypralam jeszcze raz z proszkiem do pieczenia nadal nic. Mocniesze odplamiacze nie wchodza w gre, bo mi sie odbarwi reszta bluski tzn te czesci szare. Ma ktos jakis pomysl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się