Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      szary

szary

(13 wyniki)
    • co oznacza szary cień wokół ust i noska?
    • Witam, czy można sprowokować u 3 miesięcznego niemowlęcia kupkę przez szare mydło?
    • Powiedzcie, czy dobrze zrobię kąpiąc dziecko z problemami skórnymi (suche placki) w szarym mydle? Wiem, że te dzisiejsze mydła mogą się nijak mieć do tych, które kiedyś produkowali, ale może jeszcze nie jest tak naszpikowane chemią jak te wszystkie specyfiki?
    • Moj synek na niedobor zelaza.Pediatra przepisal mu hemofer. Wlasnie tydzien temu wyszly mu 2 pierwsze zabki.Wydaje mi sie ze ten jeden jest jakby juz szary.Czytalam ze po hemoferze zabki sa czarne.Mam do was pytanie, czy moge jakos je czyscic, zeby temu zapobiec.Poradzcie prosze.
    • czy to normalne? Dziecko dostaje Dicoflor i wapno (1 łyżeczkę) po kuracji antybiotykowej zakończowej reakcją alergiczną - wysypka plamista.
    • Czy macie sprawdzone sposoby na usuwanie ze spioszkow plam po kupach. Zostaly zolte plamy i nie chca zejsc...
    • Kiedy wiadomo jaki bedzie mialo dziecko kolor oczu?
    • ... kupkach. Czym dopieracie?
    • MÓJ SYNE MA 2 M-CE I MA NIEBIESKIE,NIE WIEM CZY MU TAKIE ZOSTANĄ ( TATUS MA TAKIE) CZY JESZCE SIĘ ZMIENIĄ BO WIEM ŻE TAK SIĘ DZIEJE. A JAKIE OCZKA MAJĄ WASZE 2 MIESIĘCZNIAKI ??
    • witajcie! mam pytanko mój mąż ma oczy niebieskie a ja piwne . kiedy dziecku zmienia sie kolor oczu?? bo wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi! Dziękuje za odpowiedzi
    • dostalam od kolezanki duzo rzeczy dla mojego przyszlego bobasa, niestety niektore calkiem szare - mozna to wybielac? - i jak - cholorem troche sie boje - nawet jak wypiore potem kilka razy w platkach czy proszku dla dzieci macie jakas rade ania
    • chcialam zapytać czy macie jakieś szczególne sposoby na spieranie plam po zupkach szczegolnie tych marchewkowych? Ja juz nie mam sily do tych plam, jak sa swieze to jeszcze jakos zejdzie, ale jak corka wraca od opiekunki to czasmi jest juz za pozno:( czekam na rady bo nie nadaze z wymiana garderoby! agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się