Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      szczepienie

szczepienie

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich, sytuacja wygląda tak: wczoraj byłe w hodowli odebrać mojego zamówionego szczeniaka (owczarek niemiecki). Aktualnie maluch ma 8 tygodni, i był trzy razy odrobaczany. NIE był jeszcze szczepiony - hodowca miał na to bardzo sensownie brzemiące dla laika (jakim jestem) uzasadnienie. Generalnie umówiliśmy się, że zrobię to ja ze swoim loaklneym vetem zaraz jak przyjade do siebie. Następnie wracając do domu, musiałem skorzystać z promu (mieszkam na wyspach). I tutaj nie chcą...
    • w jakim wieku należy zaszczepić szczeniaka przeciwko wściekliźnie. Czy czteromiesięczny piesek nie jest na to za mały? pzdr. M
    • York..(7)

Witam:) Od kilku dni jesteś właścicielem yorka:) Będę wdzięczna o cenne rady na temat tej rasy... (odżywianie, szczepienia, wychowanie itp.)
    • Witam Wszystkich forumowiczow!Jestem tu nowa,mam dwa male yorki (jeszcze szczeniaki).Mojemu psiakowi cos dolega!Chyba ma goraczke,jest cieply ,ma suchy i cieply nosek!Jest pozna godzina i nie wiem jak mam sobie z tym poradzic.Jednego nie rozumiem,ma czerwone i strasznie pogrubione uszy,co to ma znaczyc i jaka jest tego przyczyna.Podalam mu lek przeciwgoraczkowy dla niemowlat (ludzki),mam nadzieje ,ze mu nie zaszkodzi.Czy ktos moze mi poradzic co mam zrobic w takiej sytuacji i dl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się