Forum Zwierzęta Koty, kocury, kociaki
ZMIEŃ
      szczepienie

szczepienie

(3 wyniki)
    • Jezeli kotek nie bedzie wychodzil na dwor, to nalezy go szczepic? Byl dzis u weta tylko na odrobaczywianiu i czyszczeniu uszu i bardzo zle to zniosl (przerazliwy placz, kufanie, drapanie). Obawiam sie, ze szczepionke zniesie jeszcze gorzej. Ja jestem raczej ZA szczepieniem, ale nie wiem czy jest potrzeba aby go meczyc i stresowac.
    • Witam, jestem nowa na Waszym forum i mam taki kłopot: otóż postanowiłam się zaopiekować małym 3 m-c kotkiem, którego znaleziono na ulicy. Totalnie się nie znam na kotach, ponieważ absolutnie przez całe życie byłam, jestem i za pewne będę otoczona psami:) Postanowiłam kotu pomóc, bo nie wybaczyłabym sobie, gdyby trafił do schroniska. Mam pytanie: na co powinnam go u weterynarza zaszczepić, ile te wszystkie szczepienia mniej więcej kosztują- jestem studentką i koszta są dla mnie dość istotne:),...
    • Mam taki problem:kotka kończy 5-ty m-c.Za tydzień sterylizacja.Ale ,niestety,nie mamy szczepienia na wściekliznę.Weterynarka powiedziała,że po ster.trzeba odczekać 2-3 tyg,żeby zaszczepić,a potem jeszcze 3 na"uprawomocnienie się "szczepienia.Tymczasem kotka rwie się na dwór,strasznie miauczy chodząc od okna do okna i jak tylko ktoś przez nieuwagę uchyli drzwi i okna to zwiewa-ile już razy ją gonilismy to nie zliczę-czy to naprawdę musi tak długo trwać? Tzn.to czekanie aż się s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się