szczepionki

(10 wyników)
  • jw
  • No własnie, czy ktos ją stosowal, czy dala efekty? Jesli tak to na jak dlugo, czy na cale zycie?
  • Czytałam forum o dzieciach które wyzdrowiały. Jedna pani napisała, że dziecko chorowało często na infekcje dróg moczowych. Dziewczynka nie miała wad wrodzonych. Doktor wysłał malutką do ginekologa, który zrobił wymaz, stwierdzil e.coli i gronkowca, którego wyleczono. Moja córka też ma nawracające infekcje dróg moczowych, cystografia nie stwierdziła wad, USG wykazuje że wszystko jest w porządku Może problem leży tak jak w przypadku tej pani, w infekcji dróg płciowych? Moze powinnam wybra...
  • Uro-vaxom(14)

Moja córka od trzech misięcy bierze tą szczepionkę,nie wiem na ile jest skuteczna,czy któreś z Wszych dzieci też ją przyjomwało?
  • Mam pytanie czy ktoś stosuje ten lek zamiast furaginy. Nam pani doktor ostatnio kazła zastopić furagin tym lekiem.
  • Ostatnio lekarka zapisała mojej córce szczepionkę Uro-vaxom, ale ponieważ jest to dość drogi specyfik, chciałabym rozważyć wszelkie za i przeciw na podstawie opinii osób, które stosowały ten specyfik. Stąd moje pytania: - czy dziecko będzie w stanie przełknąć kapsułkę,taką "normalnej" wielkości np. jak Trilac ( Magda ma 3 latka ); - jeśli nie przełknie całej kapsułki, to czy można wysypać zawartość i podać bezpośrednio, rozpuścić ją w wodzie, zmieszać ze stałym pokarmem? czy poda...
  • Bardzo proszę o radę. Z Alą już trzykrotnie leżałyśmy w szpitalu na oddziale nefrologii w związku z ZUMami. Trzykrotne leczenie antybiotykami i oczywiście strach przed kolejnym ZUMem. Obawy budzi we mnie również to, że Ala od wyjścia ze szpitala po swoich narodzinach szczepiona była tylko 2 razy. Teraz czeka nas kolejne szczepienie, oczywiście jeżeli mocz będzei bez zmian. Pani doktor zaproponowała mi również szczepienie przeciw pneumokokom, ale jest ono kosztowne. Co o tym sądzic...
  • czy ktos stosował ta szczeponkę. I jakie przyniosła efekty? My bierzemy juz drugi miesiąc, czekam na zakończenie kuracji i dobre wyniki. Pozdrawiam!
  • witam was,moja Ola mająca 14 lat od 10 lat leczona nieudolnie przez medycynę w związku z występujacą w moczu bakterią e-coli od dłuższego czasu przyjmuje m.in. żurawinę w postaci 2 x dziennie vitabutim. Czy ktos wie czy może w innym preparacie jest większe stężenie żurawiny, gdyz zastanawiam się czy jej nadal podawac Vitabutin czy nie?
  • www.wprost.pl/ar/?O=80280&C=57 Chyba już na każdym forum temat ten zabiera nam matkom sen.Niby się nie boimy,ale jakaś podświadomość i złe mysli cały czas krążą w naszych głowach.A wiec dziewczyny szczepic czy nie szczepić nasze robaczki,jest tak wiele opini na ten temat ,że człoewiek durnieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się