tanie linie

(7 wyników)
  • nie rozumiem jak ta pseudo-nowoczesna firma robi promocje. na stronie glownej jest w tej chwili napisane ze przelot krakow-manchester kosztuje 59 PLN ... wyszukuje wiec lot i okazuje sie ze w jedna strone ok 700-800 PLN......ja sie pytam: CZYZBY OPLATY LOTNISKOWE wzrosly 1000% ??????? gdzie do chole...y jest ta promocja ? no gdzie ? chyba, ze taka wlasnie polityke prowadza lini tanie to ja dziekuje ;(
  • Chcę dolecieć do Dublina w miarę tanio.Dzieki z góry
  • Słyszałem że np. w Ryanair można płacić Inteligo.Nie wiem czy to prawda? Dzięki za odpowiedz
  • prosze o wskazówki nie mam karty kredytowej, czy wobec tego moge dokonac zaplaty za bilet w inny sposob? help!
  • Mam pytanie - jak najlepiej dostac sie do Irlandii?Autobusem czy moze jakies tanie linie lotnicze.Chodzi konktretnie o dostanie sie z Poznania do Belfastu.Jesli mozna dorzucajcie linki;)
  • lece w maju pierszy raz w życiu samolotem . lece do szkocji i mam przesiadke w londynie na inny samolot. czy ktoś może mi powiedziec ile moze mi zająć czasu znalezienie wszystkiego i dostanie się do samolotu w londynie? słyszałem że odprawa jest 30 min przed odlotem i jeśli mam samolot o 12.00 a przyjde o 11.35 to mnie już nie wpuszcza mam samolot z londynu do edynburga po 55 minutach od przylotu i martwie się ze się pogubie i nie zdąze
  • chodzi o dojazd do Dublina. jak dotrzec tam w miare tanio. czy lecial ktos z was tanimi liniami lotniczymi do Dublina? prosze o wskazowki skad najlepiej, czym i jak dotrzec do lotniska, jakie ceny pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się