tanie linie

(5 wyników)
  • upadlo volareweb, przed chwila dowiedzialam sie ze upadla airpolonia!!! niech zyja tanie linie!!!!!! miiiiiiiinchia.... no cos mnie zaraz trafi. wlasciwie olalabym to, gdyby nie to ze znajomi kupili bilet na 27 grudnia i czym niby teraz przyleca???? za niby skyeurope ma "za darmo" przewiezc pasazerow... za darmo czyli frajerzy maja oplacic po raz drugi oplaty lotniskowe i podatki no i oczywiscie wolne miejsca musza byc... nie musze chyba dodawac ze ich JUZ NIE MA!!! czy ktos cos m...
  • czy ktos moze mi podpowiedziec jakie tanie linie beda latac miedzy warszawa a mediolanem(bergamo) w przyszlaym roku? sky europe mozna reerwowac tylko do 10 stycznia a w ich nowej ofercie nie ma ploczenia warszawa /mediolan. inne tanie linie pobankrutowaly... a moze sie myle oswieccie mnie prosze jak bedziemy latac do warszawy w nowym roku?
  • Pogubiłam się w tych wszystkich nowych i starych, instniejących i już nie istniejących TANICH LINIACH! To co? POMOŻECIE? Salutoni-pasquettoni ;) bdr
  • Hurra! Już od Wielkanocy Centralwings lata do Bolonii! I to nie do Forlì, ale do super dostępnego lotniska BLQ. Dla mieszkających w Toskanii oznacza to, że nie trzeba będzie wykładać 60 euro na Eurostara do Rzymu, w celu skorzystania z tanich linii. Dla mnie to przwdziwe błogosławieństwo (mieszkam w Pistoi, a mam rodzinę w Warszawie). Oby tylko to połączenie się utrzymało... (dlatego ludzie, kupujcie bilety :))) Pozdrawiam, Iwona
  • mam wielka prosbe.. czy ktos mi moze pomuc w znalezieniu jakis tanich przelotow do crotone...wiem ze sa bardzo tanie linie lotnicze lecz tylko do rzymu a z tamtad mam jeszcze kawal drogi do swojego miejsca docelowego....z gory bardzo dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się