tanie linie

(17 wyników)
  • witam, planuje ze znajomymi na poczatku przyszłego roku wakacje w Wenezueli... wybieramy się tam z niemieckim biurem podróży. przejdę do konkretów- chcemy podczas 2 tygodniowego pobytu w Wenezueli (ale raczej nie na Margericie) na własną rękę skoczyc na 3 dni do Havanny co by ją zobaczyc puki wódz żyje- pytanie dotyczy tanich lini lotniczych- czy są jakieś obslugujące tą trasę? a może ktoś kto był w Wenezueli słyszał o wycieczkach organizowanych przez tamtejsze biura? będę b...
  • Szukam linkow do tanich linii lotniczych pomiedzy Meksykiem a Hondurasem. Czy cos znacie? Ewentualnie linki do zacisznych miejsc noclegowych Meksyk, Guatemala, Belize, Honduras. Dzieki za pomoc i milego dnia.
  • Zamierzam wracać z Amsterdamu do Warszawy 23.12.2004. Najchętniej jakąś tania linią. Co polecacie?
  • niech mnie ktos oswieci i wytlumaczy dlaczego bilety z katowic do londynu oferowane przez tego przewoznika sa drozsze niz tzz drogie jak np britisch airways o co tu chodzi ?? szukalem oferty na koniec kwietnia air okolo 700 zl ba 550
  • Czesc! Mam pytanko. Ile wynosza wszytskei dodatkowe oplaty (lotniskowe itd.) kiedy uzywam tanich lini lotniczych. Ile powineinem sobie doliczyc dobiletu? Dzieki, pozdrawiam!
  • www.airpolonia.com www.airberlin.com www.volareweb.com www.ryanair.com www.easyjet.com www.icelandexpress.com - przy polaczeniu polonia mozna na islandie poleciec za 160 F , czyli 1000 zl w 2 str z taxami!!!!
  • Czy ktos ma informacje, najlepiej strone na necie, dotyczaca tanich linii lotniczych po europie, start najlepiej z niemiec, moze ktos juz probowal??? najlepiej do grecji, wloch???
  • Już od dłuższego czasu nie zaglądałam na to forum,bo nie miałam czasu siedzieć na necie będąc za granicą i widzę,że jest sporo zmian.. Pamiętam,że dawniej bardzo często brały udział w dyskusjach tacy wartościowi i doświadczeni podróżnicy jak właśnie Beduinka, Janusz.amir, CamelTravel, Derduch, Platynka.iw, Iberia, Elsalvador1 itp.. Zastanawiam się czy te osoby nadal są aktywne na tym forum? Chętnie odświeżyłabym z nimi kontakty.. Co się stało z prywatnym forum prowadzonym przez...
  • Cześć, mam pytanie do osób, które były na tych wyspach. Chciałabym spróbować podliczyć ewentualne koszty wyjzdu w te strony świata. Z tego co zdążyłam się sama dowiedzieć to albo trzeba dolecieć do Australii, albo do Los Angeles i stamtąd złapać jakąś tanią linię na Fidżi - czy ktoś może potwierdzić moje przypuszczenia i ewentualnie podać możliwy najtaniszy scenariusz dolotu na te wyspy? A jeżeli już dolecę to do jakej miejscowości (do jakiego portu lotniczego powinnam się kierować), to jak...
  • Jak tam można najkorzystniej(czyt. najtaniej) poruszać się miedzy poszczególnymi państwami? W grudniu wyruszam w kierunku Kuby albo Meksyku i mogę tam okazyjnie z condorem dolecieć za 99 Euro w jedną stronę i tu się tanie linie kończą. Najtańsza Cubana żąda za ponad godzinę lotu z Hawany do Cancun około 180 Euro. Czy tam nie ma tanich linii lotniczych? Może ktoś podzieli się informacją czy jest tam jakaś sieć połączeń promowych.
  • witam, interesuja mnie tanie linie lotnicze do londynu z berlina lub pragi, ich strony www.. z gory dzieki
  • Rozpętuję nowy wątek na temat tzw. tanich linii lotniczych. Kij w mrowisko. Stwierdzam mianowicie, że sama nazwa LOW COST AIRLINE (czyli w wolnym tłumaczeniu TANIA LINIA LOTNICZA) jest sama w sobie pewną manipulacją na świadomości nas wszystkich. Spodziewamy się bowiem zazwyczaj, że jak gdzieś chcemy polecieć, to po odpaleniu danej strony internetowej znajdziemy bilet za 20 euro w każdym kierunku, a to tak zazwyczaj nie jest. Zobaczcie też, że lotniska są w wielu wypadkach oddalo...
  • Jak najlepiej i najtaniej przedostac sie z trytorium Chin do Bangkoku, czy autobusem, pociagiem, czy moze jakimis tanimi liniami lotniczymi. Jak wyglada sprawa z wizami, czy konieczna jest druga wiza wjazdowa, jezeli tak to gdzie ja zdobyc. A
  • czesc, czy ktos moze polecic tanie linie/tani sposob zdobycia biletu do ameryki poludniowej, interesuja mnie przede wszystkim argentyna i chile.
  • jak ich uniknac>? mam stosunkowo slaby zaladek np. wymiotuje na karuzeli, samolotem za tydzien lece po raz pierwszy w zyciu ( tanie linie:/)
  • Wybieram się do Anglii, oczywiście nasłuchałam się historii co trzeba mieć, żeby zostać wpuszczonym, co mówić itd. zastanawia mnie jak mam się dogadać z urzędnikiem angielskim, język znam na poziomie podstawowym,mogę sięporozumiewać po niemiecku, ale czy Anglicy uczą się obcych języków :) Może ktoś potrafi mi odpowiedzieć Dzięki
  • Witam, Planuję wakacje w Maroku z pobytem w Agadirze. Chciałabym wraz z przyjaciółmi pojechać na dwa dni do Zagory, gdzie zbajduje się drogowskaz "52 dni do Tombouctou". Jak tam się dostać? Wyanjąć samochód? Może jest jakies połączenie autobusowe? Jak to zorganizować. Proszę o pomoc. Bardzo mi zależy na tym miejscu i muszę tam pojechać, tylko nie bardzo mam pomysł jak to zrobic :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się