Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      tanie linie

tanie linie

(6 wyników)
    • Mam pytanko do latajacych Wizzairem, a nie moge sie dodzwonic na ich infolinie. Czy jesli nie wykorzystam biletu na "wylot" to mozna u nich wykorzystac nadal powrotny bilet? Wiem, ze kiedys tesciowej BA anulowalo caly bilet jak nie wykorzystala pierwszej czesci ( przyleciala wczesniej niz bylo planowane). Na stronie Wizzaira nie udalo mi sie nic znalezc.
    • czesto jest tak,ze dorosly placi 1 p a dziecko do 2 lat np 10 funtow. chce leciec do PL pare dni(max 4) przed drugimi urodzinami corki- myslicie ze moge zarezerwowac jej bilet jako 2 latkowi?nikt sie nie bedzie czepial? zawsze taniej:)
    • Rozważam Centralwings lub British Airwais.Cena pierwszych około 226 zł plus dojazd z lotniska do miasta około 11 funtów,ta druga oferta prawie 400 zł,ale z lotniska dojdziemy już na piechotkę tam,gdzie będziemy mieszkać,aha i ktoś by mi musiał kupić bilet w Warszawie,bo nie mam karty kredytowej,albo bym musiała 40 zł dla biura podróży zapłacić....Będę lecieć z prawie dwulatkiem.I nie wiem,jestem raczej z tymi tańszymi liniami,to przecież nie tak długo się leci.Bilet muszę kupić już w na...
    • i znow mi sie to przytrafilo - przeplacilam za bilety, podobno im wczesniej tym lepiej!! Guzik z pentelka, bilety ktore kupilam kilka tygodni temu na poczatek lipca kosztuja teraz 1 funta + oplaty!! Trudno nadazyc za tymi tanimi liniami, nigdy bym nie przypuszczala ze w srodku sezonu letniego zdobeda sie na taka promocje... a jednak:((
    • Od 22 maja zmniejszaja ilosc kg bagazu rejestrowanego z 20 kg na 15 kg. Pamietam czasy kiedy w cenie biletu byly 2 torby, potem zmniejszyli o jedna a teraz za kazda trzeba placic 9 funtow. A najsmieszniejsze jest to, ze przy placeniu karta potracaja 4 f ale nie od jednej wykonanej operacji tylko od kazdego biletu - tak wiec za 3 osoby wychodzi 12 f w jedna strone. A podobno mialo byc bez ukrytych kosztow. Smiechu warte :D
    • Z gory przepraszam za watek w stylu - 'i chcialabym, i boje sie'- ale naprawde potrzebuje zdroworozsadkowego spojrzenia na sprawe. Mam dylemat. Przyjaciele zaprosili nas na slub i wesele. Niestety, termin taki, ze ja nie dam rady wziac wolnego z pracy, wiec w gre wchodzi tylko lot w piatek wieczorem i powrot w niedziele. Najtansza opcja lotu dla 3 osob plus dojazd na lotnisko plus dojazd na miejsce slubu to na dzis ok. 600 funtow. Dla mnie to duzo. Do tego dochodzi wiadomo, kos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się