Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      tanie linie

tanie linie

(11 wyników)
    • Którą tanią linię lotniczą polecacie na wrześniowy lot do Niemiec (Dortmund, lub Kolonia) ? Wylot planuję z Gdańska. jak wczesnie trzeba rezerwować bilety- dla 2 osób - ?
    • Zostalem poproszony przez Meksykanina o pomoc w zaplanowaniu prywatnej podrozy po Europie. Jest to grupa kilku studentow, ktorzy w lipcu chca na miesiac, moze dluzej poleciec do Europy. I zobaczyc co sie tylko da - od Hiszpani po Polske i Wegry. Jakie kraje, jak podrozowac, ile dni gdzie? Pociag, tanie linie (i problem - jak to skoorydnowac). Wynajem auta na calej dlugosci trasy odpada, ewentualnie na jeden dzien. I jeszcze jeden problem, z tego co wiem kupujac bilet np. Mexico...
    • Potrzebuje dostać się do Frankfurtu/M i chciałabym wiedzieć jak to zrobić najtaniej?W związku z tym mogę kombinować i przesiadać się kilka razy.Ile kosztuje bilet od polskiej granicy do F?Skąd i jak najlepiej jechać?Może autokar albo bus?Podpowiedzcie proszę.
    • czy ktoraś tanich linii lotniczych lata do lizbony?
    • co to i czy warto? domyslam sie ze nikt jeszcze nie lecial ale boje sie nowosci i czekam na wszelkie opinie.
    • Witam! Jestem nauczycielką ze szkoły podstawowej w Częstochowie. W kwietniu lub maju przyszłego roku planuję zorganizowanie wycieczki do 2-3 parków rozrywki w Europie. Mam w związku z ty do Was ogormną prośbę: może znacie biura podróży z południowej Polski,które oferują takie wyjazdy. Byłabym wdzięczna także za wszelkie uwagi odnośnie samej wycieczki (może sami byliście na podobnej; do jakiego parku warto na pewno jechać z uczniami, jak ewentualnie może wyglądać trasa takiej wyci...
    • czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jak najtaniej dostać się do Walencji? (najchętniej tanie linie lotnicze, również z poza Polski) Serdecznie pozdrawiam!!
    • czy przy odprawie dostaje sie nr miejsca czy trzeba pozniej sie pchac? wg zasady kto pierwszy ten lepszy? pytam bo ryanair nie stosuje zasady allocated seats
    • weszla nowa linia lotnicza , www.wizzair.com, oferuja loty do londynu i z londynu do katowic , w drogim dniu sprzedazy czyli dzis cena nalot za 6 miesiecy kosztuje jedyne 500-600 zl(na kazda date) , to jest jakas szopka , w ba czy locie taniej sa !! ja tej firmy nie rozumie za bardzo jak i airpoloni!! widze ze tylko rayanair moze pozadek tu zrobic , tam jak ktos chce bilet na 6 mies w przod to jak sie dostosuje chodz troche do taryf na dane dni zawsze znajdze cos za ok max 30-40 ...
    • Czy jakies "nisko budzety" z Polski lataj na inne lotniska w UK czy tylko te w ok. Londynu?
    • W terminie 31 styczen - 1 luty 2005r. jakie inne srodki transportu wchodza w gre i gdzie szukac tanich polaczen? pozdrawiam tomek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się