Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      tanie linie

tanie linie

(11 wyników)
    • Własnie na dwa tygodnie przed wyjazdem , tanie linie lotnicze centalwings odwołały nam loty:(( mamy zarezerwowany hotel w rzymie na 5 dni i zastanawiamy sie czy jechać samochodem.Czy to nie jest zbyt krótki pobyt aby jechać z Wrocławia autem ??!! Był ktoś w Rzymie 5 dni z dojazdem? I co z autem ?Jak z parkingiem w okolicach hotelu który jest umiejscowiony blisko termini?( VIA PRINCIPE AMEDEO 5/B)Pradzcie cos bo jesteśmy w kropce:((
    • Jakimi tanimi liniami lotniczymi mogę dostać się do Mediolanu? I na, które z lotnisk? dzięi
    • Witam Czy orientuje sie ktos moze jak w najtanszy sposob sie dostac z Mediolanu do Rzymu? W gre raczej nie wchodzi lapanie stopa, bo mam ograniczony czas. Bardzo prosze o pomoc. Dodatkowo, czy jezdzac po Wloszech moge korzystac z ulg uczniowskich posiadajac polska legitymacje szkolna? Pozdrawiam Adrian
    • Hejka! Chce w nablizszym czasie poleciec do Katanii.Znacie moze jakies inne tanie linie lotnicze oprocz Centralwingsu( nie ma juz biletow) ktorymi mozna by poleciec. Pomozcie !!!
    • Z powodu malej ilosci pasazerow? Obserwuje ceny bietow i widze, ze na jeden kierunek w danym dniu nie ma wcale brania, a termin wylotu coraz blizszy, przewoznik to ryanair. Spotkaliscie sie moze z czyms takim?
    • Leciec do rzymu (tanio) a potem tluc sie pociagiem ( z bagazami na polroczny pobyt!)? czy moze leciec do neapolu lub jeszcze dalej ? samochod odpada prosze o wskazowki jesli leciec dalej na poludnie niz do rzymu to dokad i jakie linie polecacie? dzieki
    • Mam zamiar lecieć tanimi liniami do Rzymu. Ląduję na Fumicino. Poradźcie proszę, jak najlepiej dostać się do dworca Termini (w jego okolicach mam nadzieję zamieszkać). Interesują mnie wszystkie informacje, jakie uznacie za przydatne. Rodzaj środka lokomocji, gdzie kupić bilety, jak kształtują się ceny itd. Dzięki! P.S. A jeśli macie jakiś sprawdzony nocleg - namiary mile widziane :)
    • Chce leciec w marcu do Wloch tanimi liniami ale one laduja na Ciampino a slyszalem ze sie spozniaja samoloty i ze to jakis hangar. A wogole to jest z tamtad dobry dojazd do glownego dworca kolejowego?
    • Właśnie dwatygodnie temu wróciłam z Sycylii - służę wszelikimi informacjami
    • Szukam info ile kosztować może bilet na pociąg albo na autobus z Mediolanu do Rzymu w okolicach 1 stycznia 2006(jakieś tanie rozwiązanie). Prosze o odpowiedz. Marcin.
    • please pomóżcie!! Szukam jakiegoś taniego połączenia do Rzymu w dwie strony na wrzesień tego roku. Chodzi mi o jakieś pewne połączenie- żeby mnie nie zrobili w konia! pomóżcie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się