Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      tanie linie

tanie linie

(16 wyników)
    • Kochani, czy są jakieś tanie linie do Madrytu? z Wawy albo innych polskich miast? jakaś gapa jestem i nie umiem znaleźc:) pomocy
    • Witam serdecznie! Jesli ktos zna jakies tanie hiszpanskie linie bardzo prosze o linki. Sprawa jest o tyle bardziej skomplikowana, ze chce doleciec do Turcji. Z gory dziekuje za kazdy konstruktywny (mniej lub bardziej) komentarz:) Pozdrawiam, Arek
    • Z Polski północno- centralnej lub z Berlina?
    • szukam i szukam i nic taniego nie mogę znależć. Najlepiej gdyby był wylot z Warszawy ale inne miasto wchodzi w grę. Najtaniej wychodzi z Krakowa Rynair ale mam takie obawy przed tanimi liniami. Może macie jakiś łaczony patent? Pozdrawiam Magda
    • Witam i proszę o rady. Znajomi chcieliby się wybrać do Hiszpanii. Ze względu na koszty chcą zrezygnować z samolotu i jechać autokarem do Hiszpanii i tam trochę poobjeżdżać i pozwiedzać. Ma być tanio, oni się liczą z tanimi hotelami i wyżywieniem np HB, rozumieją że jak tanio to trzeba zrezygnować z pewnych rzeczy.Czy możecie polecić biuro które organizuje takie wyjazdy?
    • Witam, mam pytanie do tych, którzy korzystali z usług tego przewoźnika. Lecę z nimi na W-spy Kanaryjskie i ciekawi mnie jaki mają standart obsługi :-) Ponoć nie są to tanie linie a catheringu na pokładzie nie ma. pozdr i dziekuję za ewent. wpisy :-)
    • BILBAO(4)

czy ma ktoś jakiś sensowny pomysł, jak dojechać/dolecieć a wwy do bilbao, i z powrotem? aby było w miarę szybko i w miarę tanio... jakieś kombinacje, samolot + pociąg, czy cokolwiek, przez madryt? barcelonę: albo z berlina? no, szukam, szukam, i nic sensownego nie znajduję...
    • -- Zamierzam wykupic sobie wczasy w LLoret de mar...Nie chce jednak jechac autokarem ( male dziecko!) Chce doleciec tanimi liniami do Barcelony a stamtąd jakos dostac sie do Lloret de mar..Ile kosztowałaby taryfa? ...Moze polecacie jakis autobus..? Jak najtaniej i bezstresowo rzecz jasna!!!? A moze ktos mnie przewiezie za kase?:) Wyjazd poczatek lipca... "Trudno w czarnym pokoju zobaczyć czarnego kota zwłaszcza jeżeli go tam nie ma..."
    • Witam serdecznie! Chcialem spytac jakimi tanimi liniami warto leciec do Barcelony lub Madrytu. Jestem zupelnie zielony w tej kwestii, dlatego prosze o pomoc. Wylot planuje na koniec wrzesnia, powrot na poczatek lutego nastepnego roku. Jestem studentem i mam karte Euro 26. Jaka kwota rzeczywiscie zasluguje na miano promocyjnej? Jak sa naliczane oplaty lotniskowe i jaka czesc glownej kwoty stanowia? Jak i gdzie warto szukac promocji??? Z gory dziekuje za kazda odpowiedz! Po...
    • Pod koniec wrzesnia musze sie dostac do Pamplony (Hiszpania). Zalezy mi aby polaczenie bylo jak NAJTANSZE.Dlugosc i warunki podrozy nie maja dla mnie znaczenia.Korzystniej cenowo autobusem czy jakimis tanimi liniami lotnicznymi? Jesli liniami to jakimi i kiedy powinienem zaczac to zalatwiac? Z gory dziekuje za kazda wypowiedz! Pozdrawiam Arek
    • czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jak najtaniej dostać się do Walencji? (najchętniej tanie linie lotnicze, również z poza Polski) Serdecznie pozdrawiam!!
    • Szukam tanich polaczen lotn. na trasie Madryt-Polska.Cos ostatnio obilo mi sie ze rusza jakies nowe polaczenie na tej trasie.AirEuropa juz znam.Z gory dzieki za info
    • jak w temacie. proszę o podpowiedzi.
    • Witam serdecznie! Chcialem spytac jakimi tanimi liniami warto leciec do Barcelony lub Madrytu. Jestem zupelnie zielony w tej kwestii, dlatego prosze o pomoc. Wylot planuje na koniec wrzesnia, powrot na poczatek lutego nastepnego roku. Jestem studentem i mam karte Euro 26. Jaka kwota rzeczywiscie zasluguje na miano promocyjnej? Czy podawane ceny obejmuja przelot w obie strony czy tylko w jedna? Jak sa naliczane oplaty lotniskowe i jaka czesc glownej kwoty stanowia? Jak i gdzie w...
    • Witam! Zamierzamy wyjechac z kolezankami w te wakacje do Hiszpanii. Najlepiej pociagiem lub autokarem z zapakowanymi plecakami. Czy ktos wie jaki jest koszt pociagu (lub autokaru) i czy w ogole odjezdzaja z Polski do Hiszpanii?? Drugie moje pytanie dotyczy zakwaterowania - czy latwo bedzie nam znalesc miejsce w jakims hotelu lub kwaterze prywatnej? Z jakimi to sie wiaze kosztami? Prosze o odpowiedzi... Pozdrawiam serdecznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się