tanie linie

(5 wyników)
  • Lecę niedługo do UK z 6,5 miesięczną córeczką i mam do was pytanie: Jak to jest z wózkami w tanich liniach, czy można wózkiem dojechać do samolotu i czy czeka na dziecko po wylądowaniu? Czy mozna wziąc wózek skaładany na płasko (mam parasolkę ale ten jest wygodniejszy). jakie są wasze doświadczenia ?(lecę Ryanairem)
  • Ale sie wkurzylam.... Lece na wakacje z mężem i trojka dzieci (9lat, 6 lat i 2lata) do Hiszpanii, LOT-em, wlasnie. Przed chwila dowiedzialam sie, że wprowadzili nowe regulacje zwiazane z bagazem - podobno mialy byc super, dla klienta itp, zwiekszajace limit bagazu z 20 do 23kg. I tutaj koniec "pro-klienckiej" postawy w stosunku do rodzicow. Nowe regulacje nie przewiduja w zaden sposob mozliwosci sumowania bagazy rodzic + dziecko. Zadna z linii lotniczych, ktorymi latalismy dotychczas (...
  • Czy któraś z Mam była już tam ze swoim dzidkiem? Jakie są warunki dla malutkich dzieci? Jak radziłyście sobie z długą trasą? No i bardzo ważne - jak przebiegała ta trasa? Obawiam się zwłaszcza korków na Zakopiance, śliskiej jezdni po deszczu, bądx zwężonej drogi po opadach sniegu, bądź wstrzymanego ruchu z powodu wypadku. No i jeszcze wątpliwość o sezon grypowy.... Czy ktos w ogóle próbował alternatywnych sposobów dotarcia tam, tzn. nie swoim samochodem? W jakich godzinach j...
  • Może to Was zainteresuje... czytałam ostatnio na stronie esky.pl, że SAS są jedyna linią lotniczą w Polsce, która oferuje zniżki dla dzieci do lat 15 :-)
  • Mam takie pytanko czy wie ktos jak jest z przewozem wozka dla dziecka w samolocie. Czy przy rezerwacji bilrtu lotniczego trzeba placic rowniez za wozek? Czy oplate ponieraja na lotnisku, czy moze wogole nietrzeba placic. Prosze o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się