Forum Na emigracji POLKI W ANGLII
ZMIEŃ
      tanie linie

tanie linie

(6 wyników)
    • witam wszystkich:)) czy moglybyscie doradzic mi jakimi liniami lotniczymi najlepiej wrocic do domku? wraz z chlopakiem chcemy leciec na swieta (po raz 1 ) i nie wiem z jakich linii skorzystac aby byla najtansza i w miare dobra:)) pozdrawiam i dziekuje za wszelkie informacje :)
    • Może ktoś wie jak najtaniej polecieć? Ela
    • mam bilet w ryanair na 28 wrzesnia z liverpoolu do krakowa, niestety nie bede mogla poleciec. czy orientujecie sie moze jak jest z anulowaniem lotu? czy mozna odzyskac chocby czesc pieniedzy??? czy da sie to zrobic on-line? moglabym tez odsprzedac, ale zmiana nazwiska kosztuje 80 funtow on line+ koszt biletu. o refundach niestety nic pomocnego nie znalazlam
    • Cieakwy artykuł: polityka.onet.pl/162,1229987,1,0,2505-2005-21,artykul.html
    • Hej. Mam pytanie odnośnie lotów do i z Polski tanimi liniami, po niedawnych wydarzeniach prawie_zamachowych. Chodzi mi o tzw bagaż podręczny. Ostatnio do i z Polski leciała moja tesciowa, wizzair luton-gdańsk-luton. Wylatując z UK pozwolono jej zabrać na pokład torebkę (sprawdzali oczywiscie, ale mogła), wracając tą samą linią i tą samą trasą na lotnisku w Gdańsku musiała już torebkę upychać do bagażu głównego. więc jak to jest?? I jak rózne linie to rozwiązują? - interesuje mnie g...
    • zastanawia mnie czasem, ktore z linii lotniczych, ktorymi latamy do pl sa najlepsze, a ktore najgorsze. ja mam swoje opinie dosc mocno ugruntowane, zwlaszcza te negatywne. ciekawi mnie czy kto je podziela? aha, mowie tu oczywiscie o moim osobistych odczuciach i doswaidczeniach, nikogo nie chce urazac! a wiec: easy jet - bardzo lubie, ale teraz juz nie latam czesto, bo zawsze jakos wychodzi najdrozej. mili flight attandants, gdyby byli tak tani jak reszta, zawsze latalabym z nim...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się