Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      tarasu

tarasu

(10 wyników)
    • witam forumowiczów, Rok temu wyprowadziłem się poza miasto, mam 160m domek ok 12km od granic miasta (kobierzyce). Jest tu cisza, sasiedztwo ok (nowe domki), dosc spokojny prawie wiejski klimat. Ale chyba ciagnie mnie z powrotem do miasta, problem w tym, że zaczynają się dylematy i proby połaczenia tego co teraz mam (garaz w bryle domu, troche zieleni na posesji) z atrakcyjnoscią miasta. Minusami jakie dostrzegam po roku meiszkania poza miastem są na pewno odległość (min. raz dziennie odwiedz...
    • Witam, znalazłam atrakcyjną ofertę kupna mieszkania na parterze z tarasem i ogródkiem. Mam pytania do osób, które posiadaja takie mieszkania, jak wyglądają opłaty za ogródek. Z umowy wynika, że mam go miecć na własność, czy dodatkowo są za ogródek jakieś comiesięczne opłaty, czy może podatek od gruntu??? bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuję
    • Chodzi mi o kupno duzego mieszkania wlasnie z ogrodkiem i tarasem, ale w stanie developerskim najlepiej poza Wroclawiem, ale niekoniecznie - ktos slyszal cos moze przy okazji poszukiwan? Dziekuje.
    • Kupię zdecydowanie mieszkanie 3-pokojowe, na parterze z ogródkiem lub tarasem do 450tys. Najchętniej Klecina, Oporów, Muchobór.
    • Witam, zastanawiam sie nad zakupem takiego mieszkania. Nigdy nie mieszkalem w domu wiec nie wiem jak to jest miec taki ogródek. Bardzo prosze o opinie na ten temat. Interesuje mnie rowniez wysokosc oplat za ogrzewanie w mieszkaniu na parterze. Pozdrawiam J23
    • czy warto?
    • witam, mam pytanie do osób które kupiły mieszkanie w budynku 14,15 czy wiedzieliście że w mieszkaniach na parterze będą tarasy, czy były one ujęte w projekcie? no i czy ktoś wie ile trzeba będzie za nie dopłacać za m2:)? Pozdrawiam i dziękuje za informację.
    • Pomóżcie! Chcę dokładnie posprawdzać, który developer teraz oddaje gotowe mieszkania, szukam kawalerki! żeby nie droga jeszcze była..
    • Cześć, Szukam sąsiadów, opini, wrażeń itp. Jak sądzicie wyrobią się na planowany termin odbioru w czerwcu? - bo nie chcę krakać ale na to nie wygląda. Zaczęli już stawaiać dach? Jak ok. 2 tygodnie temu byłem to już były okna w prawie wszystkich mieszkaniach ale do dachu to jeszcze trochę im brakowało :) Pozdrowienia dla wszystkich sąsiadów, Jahro
    • Co sądzicie o takiej lokalizacji mieszkania jak w temacie? Czy będzie przeszkadzać podnoszenie i opuszczanie bramy parkingu? Mieszkanie takie nie ma tarasu, tylko balkon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się