Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      tarasu

tarasu

(17 wyników)
    • Poszukuję pilnie fachowca - chcę zadaszyć taras. Mieszkam w Łomiankach/ pod Warszawą w domu jednorodzinnym. Nad garażem dwustanowiskowiskowym posiadam dosć spory taras. Niestety podczas zimy non stop zalewa mi garaż. Chciałam wymienić płytki na tarasie, zrobic wszystko od podstaw ale nikt nie chce mi dać gwarancji ze znów (jak przyjdą deszcze ,śniegi)nie bedzie mi znowu zalewać. Wymyśliłam w takim razie zadaszenie całego tarasu. PROSZĘ O NAMIARY SPRAWDZONYCH FACHOWCÓW / SPRA...
    • Chciałbym kupić mieszkanie na ostatnim piętrze. U jednego z developerów ogladałem mieszkanie z 90 metrowym tarasem, jest drogie ale nie dowiedziałem się w biurze jak jest liczona cena metra tarasu. Usłyszałem tylko że jest to cena łączna za mieszkanie. Chciałbym się rozejrzeć na rynku wtórnym. Czy ktoś wie ile dopłacamy do ceny mieszkania lub metra za powiedzmy powyżej 50 m tarasu? Jak wstepnie wycenić taką powierzchnię, (nie interesują mnie ogródki na parterze)
    • jw
    • Witam wszystkich! Mam poważny dylemat. Mam zamiar kupić mieszkanie, 3 pokoje w nowej inwestycji. Wstępnie zarezerwowałam już parter - głównie ze względu na duży taras - ok. 30m. Atuty posiadania takiego tarasu są oczywiste, ale z drugiej strony zaczynam się zastanawiać nad względami bezpieczeństwa. Może jednak lepiej wybrać piętro z balkonem? Co sądzicie?
    • bez tarasu, Rogowski inwestycja na Zoliborzu i tu uwaga 16.5tys m2!!! w tym oddanie koniec 2009... 16.5tys m2 to prawie 5 tys EURO za m2!
    • Po sprawdzeniu zdolności kredytowych oraz głębokości portfeli osób w promieniu trzech gałęzi drzewa genealogicznego wspólnie z Lubą postanowiliśmy poszukać godnego mieszkania, które spełniałoby zasadniczo dwa wymogi: - metraż około 75-100 m. (grunt by były 4 pokoje i nie za duży metraż) - tarras (nie na parterze) Po zapoznaniu z ofertą deweloperów, a raczej z jej brakiem śmiem wysunąć tezy następujące: - takie mieszkania w przyrodzie nie istnieją, a jeżeli już to czas ich dostęp...
    • czy ktos moze widzial nowa inwestycję na Bemowie na ul. Kopalnianej ( przy Lazurowej)- sa to naprawde piękne segmenty z dużymi tarasami. Myslalam o większym mieszkaniu ale w sumie prawie za taka cene mogę miec segment> Kurcze i juz prawie koncza. Czy ktos to widzial i czy to możliwe bo cena jest kusząca i wykonanie w piaskowcu - naprawde az wierzyc mi sie nie chce. Prosze o info czy ktos to widzial i czy sie juz interesował?
    • Mam problem z firmą Bouygues Immoblier i potrzebuję porady. Kupiłam mieszkanie w inwestycji La Lumiere. Ostatnio byłam na odbiorze i... lepiej nie mówić. Nie będę wyliczać kilkudziesięciu usterek, jakie wpisałam do protokołu (mam nadzieję że je usuną)bo szkoda czasu i narwów ale szczytem oszustwa okazuje się to ,że co innego widzisz na planach (jak z pięknym usmiechem zachęcaja do kupna), a co innego faktycznie odbierasz. Chodzi mi konkretnie o wymiary przynależnych do mieszkani...
    • Witam! Czy ktos interesowal sie tym developerem, jego kondycja i chcialby podzielic sie wynikami poszukiwan. Na forum i w googlach niestety nic nie znalazlem, a jestem zainteresowany kupnem mieszkania i nie chce ladowac sie w jakies bagno. Buduja miedzy ulicami pelczynkiego, lazurowa i gorczewska. Adres do ich skromnej stronki: www.bemowoinvest.pl Pozdrawiam Tomek
    • Cześc Szanowni, Czy ktoś z Was słyszał o penhouse-ach w W-wie? Myślę o domku na dachu wieżowca, nie o mieszkaniu z dużym tarasem. Pozdrawiam, Ojciec Tomek
    • deweloper zaprosił mnie na rozmowe. Wprost zapytałam o ew. obniżki jeżeli chodzi o zakup mieszkania. Metr mikeszania kosztuje ok.8.000zl. Na jakie obnikzki mgoe liczyc, czy ktos cos takiego przechodzil, chodzi o wpalcenie calosci sumy? prosze o podpowiedzi?
    • Witam! Mam zamiar kupić mieszkanie 3 pokojowe w W-wie. Wstępnie zarezerwowałam już parter (wysoki na d garażem podziemnym)w 3 piętrowym budynku. Jego podstawowym atutem jest taras, ale z tego co się zdążyłam zorientować opinie na temat takich mieszkań są -delikatnie mówiąc- mało pochlebne, że niby niebezpieczne, że zimne, że sąsiedzi zaglądają i takie tam... ale przecież nie można zaprzeczyć, iż przyjemnie jest móc w każdej chwili zaprosić przyjaciół na grilla, wypuścić bez obaw ...
    • chcę zapytać, jak Wam się mieszka na parterze, czy słuchać ruch na podziemnych parkingach? Przymierzam się do kupna mieszkania na parterze z ogródkiem. Polecacie czy odradzacie? Czy mieszkanie na parterze (+ ogródek) ma szansę na sprzedanie w przyszłości? Proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam
    • Witam ! W przyszłym tygodniu odbieram od Developera swoje cztery kąty. Chciałbym zweryfikować czy rzeczywista powierzchnia mieszkanka jest taka jak w zawartej umowie. Developer oddaje mi mieszkanie w stanie surowym zamkniętym do samodzielnego wykończenia. Wykończenie ścian - w pomieszczeniach "mokrych" tynk cementowo- wapienny, w pozostałych - tynk gipsowy. Powierzchnia wszystkich pomieszczeń została określona w umowie zgodnie z normą PN-70/B-02365. Moje pytanie brzmi: robiąc o...
    • Szukam sąsiadów z budynku A3, 8 piętro. Są tam trzy mieszkania mające wspólny taras. Kawałek tego tarasu będzie prawdopodobnie należał do mnie i chcę uzgodnić z sąsiadami czym najlepiej byłoby ten taras podzielić. Wersal planuje barierki na wysokość ok. 1 metra, czyli będziemy sobie zagladać w okna, co chyba nie jest rozwiązaniem, na którym wszystkim zależy. Wspólnie z biurem projektowym być może wymyslimi coś lepszego... Czekam na kontakt na forum lub e-mailowo: sylwia.lis@positiv...
    • Prognozowany przystanek rakiety cenowej na 21 tys. zbliża się nieuchronnie. Prawdopodobnie cel zostanie osiągnięty za pół roku, na razie obejrzyjcie sobie: www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22415087,Warszawa_Dom__nieruchomosci___Sprzedam,4-22.html
    • Kupilam tam mieszkanie. Dramat! Jesli ktos z Was tez ma podobna opinie, chetnie o tym pogadam. Pozdrawiam, Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się