Forum Nauka i edukacja Gimnazjum
ZMIEŃ
      technikum

technikum

(4 wyniki)
    • Za rok idę do liceum. Chcę się w przyszłości zajmować weterynarią albo czymś z nią związaną, tzn. chcę być weterynarzem albo kimś o podobnym znaczeniu. Zastanawiam się gdzie wybrać się po gimnazjum. Na pewno profil biologiczno- chemiczny, ale mam do wyboru zwykłe liceum lub technikum weterynaryjne. W technikum jest o rok dłużej, ale chyba mi to nie przeszkadza. W technikum weterynaryjnym na pewno więcej nauczyłabym się, bo chyba jest tam bardziej kształcenie już do zawodu. Ale zna...
    • Co mam wybrać chcąc iść na architekture? Jedne osoby radzą mi technikum budowlane inne liceum? Dajcie jakąś rade.
    • Chodze do III kl gimnazjum I w tym roku czeka mnie wybor Liceum. Chcialabym sie dowiedziec (moze ktos z Was wie???) co to sa licea profilowane, czym sie roznia od technikow? A jesli w Warszawie sa takie, to gdzie sie znajduja??? Jezeli ktos wie cos na ten temat, to bylabym wdzieczna za wpis… Dzieki
    • Profil?(7)

Mam duzy problem.Jestem uczniem z okolic krakowa i własnie tam hce isc do liceum.Z egzaminu licze na 120-135 pkt.Moim hobby jest informatyka i chciałbym isc na ten profil ale z majcy mam 3/4 i nie wiem czy sobie poradze.Czy jest sens isc na majce skoro nie umiem rewelacyjnie??Jak nie to jaki inny profil?Chciałem byc informatykiem bo lubie inf i jest to przyszłosciowy zawod.Pomozcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się