Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      technikum

technikum

(7 wyników)
    • Proszę Was o pomoc, bo piszę bratu CV i nie wiem jak napisać po angielsku: Niepubliczne Technikum Zawodowe. Pozdrawiam!
    • Pytam , bo nie mogę znależć na angielskich stronach odpowiednika tego typu szkoły . Dziękuję.
    • Witam, moja kuzynka która uczy się w technikum właśnie przyszłą do mnie z pracą domową,ja nie potrafie jej pomóc mój angielski jest słaby,a dla kogoś z Was to napewno pestka,jeżeli ktoś może pomóc,to proszę o podanie maila,a ja wysłałabym tą prace na maila,chodzi o czas Present Perfect,jest to pare zdań do napisania i wstawienia odpowiednich słów. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.
    • technikum hutniczo-górnicze czy ktoś mogłby mi pomóc i przetłumaczyc? A także: komenda wojewódzka policji oraz zastępca kierownika...?
    • POMOZCIE PROSZĘ: TECHNIKUM ODZIEZOWE W ZESPOLE SZKÓŁ ZAWODOWYCH NR 1 IM. KROLA KAZIMERAZ WIELKIEGO TECHNIK ODZIEŻOWY (O) SPECJALNOSC(I) KRAWIECTWO LEKKIE
    • Bardzo prosze o pomoc w przetlumaczeniu zdania potrzebnego do cv i brzmiacego nastepujaco: " pilot wycieczek krajowych i zagranicznych,technikum hotelarskie,kurs udzielania pierwszej pomocy "? Z gory dziekuje! Ania
    • Witam, musze napisac CV po angielsku i nie wiem jak przetłumaczyc: - zespół szkół gastronomicznych - technikum gastronomiczne - żywienie zbiorowe - praktyka zawodowa to bedzie EXPERIENCE (czy moze professional experience) - uzyskany tytuł: technik technologii żywienia - czy stan cywilny to bedzie MARITAL STATUS? - jak przetłumaczyć ZAŚWIADCZENIE (jest to opinia mojego byłego pracodawcy na moj temat) Serdecznie dziekuje z gory wszystkim ktorzy mi odpoweidza. Ja po prostu nie mam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się