Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      telewizja

telewizja

(47 wyników)
    • W.g jej pomysłodawcow ma ruszyc w kwietniu 2013 roku.Mam nadzieje ze bedzie to polski odpowiednik Fox News czyli stacja pielegnujaca wartosci republikanskie i konserwatywne.Ja pare złotych wydam aby ich ogladac.A wy? Prezes Barełkowski o szansach nowej stacji informacyjnej mówił, powołując się na badania Homo Homini z listopada tego roku. Bo ta telewizja, jak na standardy innych informacyjnych telewizji działających w Polsce, to dosyć nietypowy, bo płatny projekt. Każdy, kto będzie chciał ...
    • Orientuje się ktoś w jakim dokładnie terminie zostanie wyłączona w naszym mieście analogowa telewizja? Oraz czy orientuje się ktoś na temat ile kanałów będzie dostępnych po przejściu na naziemną telewizję cyfrową i jakie to będą kanały?
    • kiedy wreszcie ktoś zadba o wystrój studia telewizyjnego? jak długo można patrzeć na tę tandetę? a goście-może by ubrali garnitury i krawaty? czy tak prowincjonalnie musi wyglądać nasza telewizja tarnobrzeska?
    • Polecam: - sobota godz. 18.15 w Radiu Maryja i Telewizji Trwam oraz o godz. 21.40 w Radiu Maryja rozmowy niedokończone - spotkanie z Panią poseł prof. dr hab. Krystyną Pawłowicz - temat "Ograniczanie konstytucyjnych praw i wolności obywatelskich przez obecny układ władzy". - niedziela 29.07 br godz. 18.15 w Telewizji Trwam i o godz. 21.40 w Radiu Maryja - rozmowy niedokończone - minął miesiąc - spotkanie z Panem prof. dr hab. Robertem Nowakiem ...
    • Widze ogromne zmiany w Naszej Miejskiej Telewizji. Jestem pod ogromnym wrazeniem ze cotygodniowo, codzienny cykl: Powtórki Powtórek. Tydzien z Powtorek, i Najlepsze Powtorki, z Powtórek minionych Powtórek, oraz z Archiwóm Potwórkowych Powtórek nie zawiera wystepu zespolu Esoteric z 2006 roku oraz Bożeny Mazur z nieistniejacym zespolem Uszy Duszy... Teraz mamy kolendy .. do kiedy ? byc moze do kolejnych swiat. Mysle ze za ten duzy postep nalezy sie podwyzke i po jednym Makintoszu!!!
    • Ponieważ kilka tygodni temu była dyskusja o dopłatach z UM do Tygodnika Nadwislanskiwgo , który utrzymuję się sam z wypracowanych środków., a ile dopłaca miasto do Miejskiej Telewizji.W budżecie miasta jest przeznaczona kwota ok 60 tys zł , ale to nie wszystko ,miasto dokłada nawyposażenie sprrzętowe , nowe kamery , sprzęt fotograficzny [tylko kto go widział w firmie].Pytanie z letniej imprezy dlaczego nagrywacie starą kamerą , bo prezes TM z żoną krecą śluby, śmiać się cz płaka...
    • Mam do sprzedania zestaw do odbioru "Telewizji na kartę" W skład wchodzi tuner satelitarny Technisat, pilot, baterie, karta do odbioru czyli komplet. Zestaw jest nowy raz tylko wyciągnięty i sprawdzony czy działa. Karta jest aktywna i opłacona do 31 marca 2010, czyli gotowy do odbioru zaraz po podłączeniu bez żadnych kosztów. Jeśli wymagane są dodatkowe informacje chętnie udzielę. Na temat usługi TnK na stronie telewizjanakarte.pl/ Cena 150zł do małej negocjacji Kontakt na e-mail...
    • Nie wiem na jakich zasadach działa Telewizja Tarnobrzeg , ale informacje na jej stronie , bardzo nieaktualne ,sesja rady miasta z maja.Informacje sportowe daleko do tyłu.Może to ktoś od nich przeczyta i uzupełni.
    • I jak Wam sie podoba telewizja tarnobrzeg ? myslicie ze trzeba cos zmienic/polepszyc ? programy nowe zrobic
    • Na jakiej zasadzie dziala telewizja Tarnobrzeg ? Nalezy do Prezydenta ? czy on ja tylko sponsoruje ? Myslicie, ze gdyby znalazl sie potencjalny sponsor i chcial zalozyc nowa telewizje - mocno rozniaca sie od tego co prezentuje MTVT przyjelo by sie ?
    • mam pytanie kiedy w jakie dni i o której godzinie są programy w miejskiej telewizji tarnobrzeg, nie mogę trafić, przełączając nie mogę trafić, a wiem że mają coś takiego jak tydzień w mieście?
    • W piątek o godz. 14 na parkingu przed Urzędem Skarbowym TVP będzie realizowała program na temat konfliktu w szkole nr4.Przyjdzmy wszyscy! Nie dajmy sprawie ukręcić łba jak np. z ZUSem Dziuba lub 1,55 promila naczelnika Uchlanskiego,zróbmy coś dla Tarnobrzega,dość układów!
    • Co o niej sądzicie, moim zdaniem działa super. Macie jakies pomysły jak ubogacić program?????
    • Moim zdaniem ostatnio znacznie mniej na wizji jaśnie nam panującego prezydenta
    • no i kiedy będzie ta obiecana prywatyzacja? Czyżby wszystko skończyło się na obsadzeniu stołków nową radą nadzorczą i nową panią prezes i starą sekretarką a nową panią prokurent?
    • Miała być cisza wyborcza, z powodu żałoby narodowej, obaj kandydaci na urząd prezydenta miasta Tarnobrzega zadeklarowali zawieszenie, wstrzymanie kampanii wyborczej, a tu co ????????? oglądam miejką telewizję Tarnobrzeg, a tam przypominają obchody 11 listopada, i pokazują Dziubińskiego jak przemawia. Czy to alternatywa reklamy ????????????
    • Gdzie podziala sie strona MTV Tarnobrzeg ? Moze ktos wie?
    • tvmtv(47)

Właśnie włączylam mój mały telewizorek i nastawilam na telewizję tarnobrzeg-boże co za kobieta to prowadzi szybko położyłam dzieci spać bo strach patrzeć na ekran,poza tym dykcja i relatywizm ............................... o boże!!!! poza komendantem straży i prezydentem w każdym calu NIC!
    • KOMUNIKAT TARNOBRZESKIEJ SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ W TARNOBRZEGU, W SPRAWIE ZAPRZESTANIA NADAWANIA W TELEWIZJI KABLOWEJ SYGNAŁU MIEJSKIEJ TELEWIZJI TARNOBRZEG W związku z oświadczeniami zarządu MTvT oraz prezydenta miasta w przedmiotowej sprawie, czujemy się w obowiązku poinformować naszych mieszkańców o faktycznych powodach zaprzestania nadawania sygnału MTvT w sieci kablowej TSM. W całym postępowaniu MTvT, zwraca uwagę beztroska z jaką telewizja podeszła do sprawy swoich prz...
    • www.telewizjarepublika.pl/ Dziś pierwsza emisja. Na razie internetowa. Wkrótce w kablówkach i satelicie. Brawo! No! wreszcie skończy sie cyrk cyngli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się