Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      telewizja

telewizja

(25 wyników)
    • czy ktoś ma w tej chwili problemy z telewizją n? Telewizja nie działa, dodzwonić się nie można, strona internetowa nie działa. Co jest grane?
    • Po wyłączeniu telewizyjnego sygnału analogowego w 2014r. Ciechanów w/g WP straci możliwość oglądania telewizji z sygnału cyfrowego. Istniejący nadajnik w lesie śmiecińskim przestanie funkcjonować. By móc odbierać telewizję cyfrową prze istniejące anteny niezbędne byłoby zainstalowanie w Ciechanowie nadajnika cyfrowego, ale na to szybko się nie zanosi. Czeka nas nieciekawa perspektywa.
    • Mam zamiar zamówić neostradę z telewizją. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia proszę o rzeczowe opinie. Z góry dziekuje. Mieszkam na śmiecinie niedaleko lasu śmiecińskiego
    • Mam pytanie odnośnie cyfrowej tv z UPC czy warto przejść na dekoder z analogowej kablówki bo różnica w opłatach jest niewielka.Czy jest sporo większa oferta kanałów niż w kablu.Proszę o otpowiedź tych którzy już mają dekoder cyfrowy UPC.
    • Od wczoraj od ok godz 17/18 mam czarny ekran, dzwoniłam na BL, przyjęli zgłoszenie, za jakiś czas przysłali sms, ze usterka usunięta, a u mnie nadal czarno. Zadzwoniłam jeszcze raz(cud, ze w ogóle się udało), pani twierdzi, ze zgłoszenie nadal "wisi". Dzisiaj rano przyszli monterzy...????, chwilę przed tym telewizja sie pokazała, podłączyli swój tel, stwierdzili, ze linia jest ok(zgłaszałam też "skrzeczenie"), poszli. Pięc min po tym telewizja leży, a ja dostałam smsa, ze usterka usunięta. Dz...
    • Mam już dekoder, TV, antenę na dachu i nie odbieram cyfrowych kanałów tzn. tuner nie znajduje takowych. Co trzeba jeszcze zrobić ? Mieszkam w okolicach Pijanowskiego.
    • Czy w Ciechanowie już nadaje naziemna telewizja cyfrowa?
    • Jaka telewizja jest najlepsza? Polsat cyfrowy, N, Cyfra Plus czy UPC? Ile za montaż anteny?
    • Znowu łuciekła kura z gospodarkie Pana Wiesia . Dobranoc Państwu .
    • Tnie sie chociaz nadajnik w miescie.. za komuny rozstrzelaliby .. i bylby porzadek.. a dzis... nie ma winnych
    • Czy już można odbierać TVP1 i TVP2 ?
    • Widzę że w Ciechanowie nadaje tylko - MUX-1 znajdują się: TVP1, TVP2, TVP Info , Polo TV, Eska TV, ATM Rozrywka TV i TTV. Może ktoś wie kiedy pozostałe MUX-2 i 3 będą włączone, czy o Ciechanowie już zapomniano?
    • No i stało się o godzinie 12:15 zostałem pierwszym w Ciechanowie użytkownikiem UPC cyfrowego wraz z netem 60 MB/s Wszystko przebiegło ok. Polecam i pozdrawiam Panów monterów. Jak by ktoś nie wiedział stary analog zostaje do użytku za darmo. Jakość taka sama jak w pakietach n cyfra plus polsat cyfrowy. HD działa bardzo ładnie.
    • Witam, czy możliwy jest już odbiór naziemnej telewizji cyfrowej w Ciechanowie? Zastanawiam się czy kupić tuner i chciałbym wiedzieć czy jest sens.
    • Jak widać telewizja tv5 w Ciechanowie nadal nadaje.Tylko szkoda ze robi takie cienkie i nudne programy.Mam nadzieje ze poprawi sie poziom nadawanych programów i ich tematyka, chyba ze brak pomyslów na ciekawsza propozycje dla widzow. Jestem ciekawa waszych opini na temat wiejskiej telewizji TV5.
    • Witam. Zastanawiam się nad zakupem telewizji n. Czekam na opinie i porady, jak działa na terenie Ciechanowa, odbiór, problemy itp.
    • www.youtube.com/watch?v=3RWc3Z2z4xI&feature=related hehe to są kpiny czy co ? Były towarzysz PRL dyktuje warunki i odwraca sie do kamery prawdziwy kabaret, przebrani reporterzy takie żeczy to tylko na mazowszu hehe północnym. Śmiech na sali a jakie jest wasze zdanie ? Szkołe chce zlikwidować i zrobić z tym obiektem coś innego wójt Zdzisław Mierzejewski
    • Czy w Ciechanowie można już oglądać telewizję cyfrową DVP-T i czy są w sprzedaży dekodery do odbioru cyfrówki.
    • Czy ktoś coś wie ? Do końca września miał być Ciechanów [terminy zostały przesunięte] Mam na myśli maszt na Pęchcinie. Wiem, że do końca roku ma być w Rachocinie [Sierpcu] ale to w dalszym ciągu nie to. W nowym harmonogramie Emitela o Ciechanówku cisza. Poproszę o info osoby coś wiedządze - domniemywaczom dziękuję
    • Mam pytanie, czy w Ciechanowie można odbierać naziemną telewizję cyfrową? Jeśli tak, to proszę o podpowiedź na jakiej antenie odbieracie sygnał (zewnętrznej, wewnętrzna - model) i czy są jakieś zakłócenia. Będę wdzięczny za pomoc. Oczywiście telewizor jest z MPEG-4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się