Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      telewizja

telewizja

(45 wyników)
    • Mam takie pytanko; Posiadam cyfrę + ,a chciałabym,żeby dzieci mając własny telewizor oglądały w swoim pokoju programy telewizyjne.Czy muszę zakupić drugi dekoder i płacę 2 abonamenty czy lepiej zrezygnować i może załozyć telewizję kablową? Jakie jest najlepsze rozwiązanie?
    • Szanowni państwo! Mam pytanie - ile jest w chwili obecnej kanałów w telewizji analogowej Vectra w Zabrzu?.
    • Dzień dobry, kilka dni temu kupiłam nowy telewizor z wbudowanym dekoder MPG4, nie udało mi sie odebrać żadnego kanału poza tvp1 i tvp2. dowiedziałam się, że administracja mojego osiedla a mieszkam na oś. kopernika zmieniła częstotliwość odbierania kanałów i zmusza mnie do zakupienia u nich dekodera za 190 zł, a dekotery dostępne w sklepach typu media markt nie działają. Czy ktoś z Państwa miał podobny problem w Zabrzu i potrafi go rozwiązać.
    • Witam, W Zabrzu można już odbierać pełny zestaw 12 bezpłatnych programów naziemnej telewizji cyfrowej z następujących nadajników: Multiplex 2 od 14.07 testy, od 31.07 już na stałe Katowice/Kosztowy - k. 49 (698 MHz) Polsat, Polsat News Sport, TVN, TVN 7, TV 4, TV 6, TV Puls, (w planach TV Puls 2), Multiplex 3 Wisła Kosztowy - k.62 802MHz 10 kW TVP1, TVP2, TVP INFO, TVP Kultura, TVP Historia Sposób odbioru tradycyjna antena i telewizor wyposażony w tuner DVB-T MPEG-4. Możn...
    • Słuchajcie, jakiś czas to już jest. Odbieracie to? Jakie wrażenia i na jakich antenach? Czy to na siatkowych się da odbierać? I czy koniecznie antena musi być skierowana na nadajnik bo sam mam niekorzystnie usytuowane okna i jestem ciekaw czy ktoś w takich warunkach cyfrówkę odbiera. Nie wiem czy sens jest zakładać kierunkową skoro i tak nie dam rady jej ustawić bezpośrednio na nadajnik. mam trudne warunki do odbioru. 1 piętro i dużo bloków dookoła -centrum i wszystkie okna na zachód . Nap...
    • Telewizja Polska wywali ponad 10 proc. zatrudnionych dziennikarzy. Wiadomo już kto straci robotę w oddziale katowickim TVP?
    • czy ktoś ostatnio zakupił ten promocyjny pakiet wciąż reklamowany w TV? proszę o opinię czy nie ma jakiś "kruczków" typu: coś tam za darmo a potem na rachunku okazuje się, że nie jest to do końca prawda.
    • Ostatni materiał w Pani Telewizji datowany jest na 19 listopad 2010 roku. Cóż to za tv która od ponad 2 tygodni nie zrealizowała żadnego materiału. Jak to mówi jeden z zabrzańskich działaczy: Do roboty!
    • Witam, Od niedawna jest możliwość odbioru drugiego multipleksu (TVN, TV4, TV Puls, Polsat, TVN 7) naziemnej telewizji cyfrowej DVB-T z nadajnika położonego na Skrzycznym. Czy ktoś już może odbiera sygnał ? Jeśli tak to proszę o informację o instalacji anteny np. piętro budynku, położenie budynku, ewentualnie dzielnica lub ulica. Z góry serdecznie dziękuję Adam
    • dlaczego w ofercie nie ma kanału polsatu ? a w ofercie cyfrowego polsatu jest program tvn ? o co chodzi przeciez telewizja na kartę to odłam "n"ki , kiedy będzie program polsat w ofercie telewizji na kartę
    • Dzisja zabrzański wrzesieć realizowala Kaczmarczyk i Pączkowski. Czy Rudą wywalili z Telewizji?
    • I tak i nie. Tak bo kiepska Nie bo można lepiej
    • Jakaś durna pani redaktor podała, że po pożarze młyna na terenie miasta komunikacja wróciła już do normy, że nie ma utrudnień w ruchu kołowym! Tymczasem, tramwaje DALEJ nie kursują, DALEJ tworzą się godzinne korki... Co za bzdury – a może tak kazał jej powiedzieć dyrektor?!
    • Tylko Baranowska może mówić w kablówce i oczerniać poprzedników, były dyrektor może tylko w sądzie bo pani redaktor Herich stanowczo odmawia na prośby p.Belera. Cenzura wruciła, co na to radni tego miasta.
    • Parę dni temu otrzymałem listem poleconym wezwanie do zapłaty ponoć zaległego abonamentu.Kwota nie mała, bo blisko 1500zł. Od blisko pięciu lat jestem klientem telewizji kablowej i regularnie opłacam abonament z tego tytułu, od momentu podpisania umowy z kablówka przestałem opłacać tradycyjny abonament. Z tego co wiem telewizje kablowe wnoszą opłaty do (KRRiT). Więc nie wiem dlaczego miałbym płacić dwa razy za to samo. Na wezwaniu jest termin do zapłaty 7-dni, w przeciwnym razie grożą ściąg...
    • www.gtv.zabrze.pl
    • To skandal jak I.T.I postępuje z abonentami telewizji"n" to się nadaje do prasy albo telewizji !!!!!!! Ktoś się musi tym zająć tak być nie może !!!!!!! Klienci zostają nabici w przysłowiową butelkę ! Odradzam korzystanie z ich pseudo promocji !Aktywacja bez opłat żart jakiś? przecierz kazdy abonent dostaje tą opłatę w rachunku telefonicznym za połączenie się z obsługą klienta !!!!! i to nie małe pieniądze bo czeka się na połączenie ok 30 min HBO za darma żart! trzeba samemu wpaść...
    • Mam dość kablówki która działa jak chce.. Nie będe wypowiadała nazwy ale zaczyna się na U.. Co polecacie?? Cyfra plus ( trochę droga i brakuje Polsatu według mnie) Polsat cyfrowy N-ka
    • Nie wnikam w to, kto i jak zarządza tą telewizją,czy też kto występuje na wizji. Oddalam te sprawy na bok. Ale, gdy w dniu takim jak ten, gdzie wszyscy w całej Polsce bawią się z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy, oni (czytaj GTV) dają same paści na wizji, tzn cały czas reklamy emitują. Przecież dzisiaj jest co pokazywać. Dzisiaj w wielu miejscach zbiera się zabrzańska młodzież, zbierają się ludzie którzy chcą wrzucić datek na ten cudowny cel - pomoc dla noworodków. Szanowna te...
    • Dyrektor Śmietana pacyfikuje redakcję GTV, która nie chce realizować propagandy sukcesu Pani Prezydent. Od 1 lutego miejską telewizją GTV będzie zarządzać prywatna spółka, ciekawe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się