-
[b]Telewizja Republika - prawicowy kanał publicystyczno-informacyjny, którego redaktorem naczelnym jest Bronisław Wildstein - rozpocznie w poniedziałek nadawanie satelitarne i w sieciach kablowych.[/b]
-
Niepokoi mnie to że telewizja Dami w Wałbrzychu puszcza jakieś dziwne materiały, zawsze puszcza wszystko że szełemej najgorszy że Szełemej źle robi i PO a cała reszta robi wszystko dobrze.
Ja widzę w Telewizji Dami stronniczość ( nie podoba mi się to ) uważam że telewizja dami próbuje siać propagandę.
Wczoraj dodałem komentarz do materiału o Parku Sobieskim, komentarz nie zawierał wulgaryzmów ani nie obrażał nikogo i odnosił się tylko do Parku Sobieskiego i działań rewitalizacyjnych. Oc...
-
Wałbrzych jest wykluczony z odbioru naziemnej telewizji cyfrowej, a jak dobrze( tzn. żle) pójdą sprawy, to zostaniemy wogóle bez sygnału - nawet analogowego.
Góra zapomniała, że Wałbrzych leży między górami i ma specyficzne położenie, i nie przewidzieli nadajnika na Chełmcu!!!!!!!!!
Telewizję cyfrową powinni wałbrzyszanie odbierać w mieście na zwykłych antenach - bez wzmacniaczy od 1.06.2012, a jest jak zwykle - czarna doopa!
Tak, tak, to prawda!
130 000 ludzików mieści się w statystyc...
-
Jutro testy telewizji cyfrowej !!! od godziny 8 zaczynają nadawać w jakości cyfrowej. Żegnaj analogu.
-
Proszę o informacje czy na terenie Wałbrzycha, Jedliny i Głuszycy odbieracie sygnał naziemnej telewizji cyfrowej, a jeśli tak to czy przy pomocy zwykłej anteny i na jaki nadajnik ją ukierunkowaliście?
Proszę wyłącznie o odpowiedzi związane z tematem postu.
-
Ale tandeta i lekceważenie widzów. Dziś tylko jedna wałbrzyska telewizja pracowała. Teraz dopiero widać komu zależy na widzach.
Ani Dami, ani WTV nie raczyły dziś wydać swoich dzienników. Tylko TV Twoja 11 listopada normalnie wyprodukowała swój dziennik.
Wstyd i żenada.
-
Jestem ciekaw co to będzie za portal lub telewizja. Tak się z tym czają. Hmmm na dniach się okaże. Coś mi mówi że to ci od bilbordów z ramienia WTV.
-
www.youtube.com/watch?v=fk7Ncs1Vgos
-
czy ktoś obiera na Starym Zdroju telewizję naziemną, za pomoca jakich urzadzeń?i jaka antena?
-
witam
zastanawiam sie nad kupnem telewizji N. chodzi oczywiscie o antene i dekoder.
co sadzicie. moze ktos juz ja ma?? poradzcie
Pozdrawiam
-
Telewizja Dami to telewizja krukoszenki !!!!!
-
Po cichu i nie bez wpadek rozpoczęła działalność
Telewizja Prezydencka - czyli Materiał Biura Promocji Urzędu Miejskiego w Wałbrzychu.
www.youtube.com/watch?v=eS-vXOf62Ro
-
może ktoś wie dlaczego ten Pan tak się uwział na Tutaja i Wlaźlaka,a tak wywyższa Lubińskiego.
nie ma dnia,aby w jego tv nie było czegoś złego o Tutaju i Wlaźlaku.
Pan Domagła ma restaurację Książęcą,podobno źle mu się układa z prezesem więc w niego
bije,co do Szczawna,też jak mówią ludzie na ulicy coś mu nie wyszło z Wlaźlakiem,więc też bije.To jest jakieś dno.Takie samo,jak bicie Dami i Tv Twoja w Lubińskiego.
Zresztą nie ma sensu wymagać o lokalnych pismaków rzetelności,oni zawsze z ki...
-
kto ma moze telewizje z neostrady i jak ona sie spisuje i ile mozna podlaczyc do niej odbiornikow
-
Czy wiecie coś o telewizji na karte bez umów.I gdzie ewentualnie pytać.
-
Jest ich pięć według alfabetu:
-Dami
-Podgórze
-Twoja
-WTV
-Zamkowa
Oceńcie je na podstawie:
Dziennikarzy, Szefów, Montażu, Programów, Kultury oraz studiem którym dysponują.
-
Kto nie zdaje sobie sprawy w jakim wspaniałym mieście żyjemy niech
zobaczy TV Twoja WAłbrzych
-
czy ktos ma juz ta nowosc na rynku?czy ona jest faktycznie
konkurencja dla tej cholernej kablowki z UPC.co to sa te kanaly FTA
ktorych jest podobno kilkaset?
-
Od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem telewizji satelitarnej. Talerz mój jest tak zawieszony, że jest w tzw przeciągu.Jak wieje (tak jak ostatnich paru dni) talerz mój tak się kiwa że nie darady oglądać TV. Może ktoś podpowie mi jak załatwić tem problem. Jest zawieszona na na ok 40cm wysięgniku.
POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ ZA PODPOWIEDZI
-
hahahaha fajnie że dzisiaj podpisali lubińskiego - jerzy rzymek eheh no i skąd oni wzięli tą spikerkę brzydką bleee, nie mówię o tej blondynce bo ona znośna, ta monika, ale ta lucyna ojojoj przecież ona nie mówi tylko wyje!! formalnie wiadomości czyta jakby w kościele śpiewała - po co ona tak się drze i wyje!!! i co dzień w tych samych łachach!! jest nieładna i się nie nadaje dodatkowo! zero prezencji, niech ona zadba o siebie i przestanie krzyczeć tylko mówić, a z resztą mało to dziewczyn w...