tematu

(5 wyników)
  • Prosiłabym o krótkie odpowiedzi na te pytanka :) 1) Chemia organiczna i nieorganiczna - co tj.? czym się różnią? 2) Grupa funkcyjna - co tj.? (np. w alkoholach grupą funkcyjną jest grupa hydroksylowa, tylko co to oznacza?) 3) MPa - co to oznacza?
  • Ludzie, przesadzacie. Jeżeli nie czuliście się dobrzy z matmy, to po co braliście ją? A jak musieliście, to trzeba było siedzieć i rozwiązywać zadania! Słabo mi się zrobiło, gdy przeczytałem reakcje na temat dzisiejszego egzaminu maturalnego z matematyki. I wy maturzyści jesteście przyszłością Polski? To ja już widzę poszerzające się szeregi Samoobrony po tym egzaminie...
  • Swoje pytania kieruje do osob bedacych juz po maturze lub na poziomie rozszerzonym z matematyki. Czy roznica pomiedzy podstawa a rozszerzeniem jest ogromna? Czy zdolam sie przez te 8 miesiecy, przykladajac do tego solidnie, uczeszczajac na korki lub na specjalne kursy nauczyc tego materialu z zakresu rozszerzonego? Czy ta matura rozszerzona naprawde jest taka trudna? Jak tak na to patrze to w sumie 3 godziny i ma sie z jakies 10, 12 zadan. A one nie wygladaja w sumie na takie zle. Sko...
  • po tym co pokazali na matmie.. drżę!
  • Pomóżcie prosze rozwiązac mi zadanka typu: Wykaż że jeżeli a nalezy do C to a do potęgi 3 minus a jest podzielne przez 6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się