tematu

(17 wyników)
  • czy komukolwiek homoseksualista, -sci przeszkadzaja ????? przeciez nie. Kiedy zalatwiam sprawe na poczcie nie interesuje mnie czy pani zza okienka lubi od przodu, czy od tylu, czy z inna pania, ja od niej wymagam zalatwienia mojej sprawy. Kiedy pan hydraulik grzebie w mojej lazience to nie glowkuje nad tym jak zabawia sie z zona czy tez czy kiedys mial seks oralny z kierowca tira. To nie sa moje sprawy, to sa sprawy innych. Jezeli ktos jest facetem i chce z facetem to musi m...
  • Półtora miesiąca temu umarł papież. U mnie w klasie wszyscy mieli smutne przygnębione miny tylko jeden kolega powiedzial na całą klasę " a co mnie obchodzi jakis papiez" czy ten chlopak mial prawo do własnego zdania czy raczej powinien je zatrzymac dla siebie ?? chce wiedziec jakie jest wasze zdanie na ten temat . piszcie
  • Od pewnego czau wydaje mi się że zalewa nas fala hip hopu. Jestem ciekaw Wasej opinii na ten temat. dzięki !
  • Sprzedam prezentację maturalną: ”OCEŃ DROGI ŻYCIOWE WOKULSKIEGO, JUDYMA, ZIEMBIEWLICZA ORAZ OMÓW PRZYCZYNY KLĘSKI KAŻDEGO Z NICH”. Oceniona na 19 pkt w najlepszym liceum w Sosnowcu. Wysyłam za pobraniem na CD lub na email po otrzymaniu przelewu, praca skałada się z prezentacji, konspektu oraz bibliografii. Oto jej fragment: Wokulski miał silne poczucie własnej wartości i zdawał sobie sprawę, że otaczają go ludzie niezbyt wysokiej klasy. Pogardzał obyczajowością ...
  • Witam czy pomożecie mi w napisaniu bibliografi do tego tematu: "Język propagandy totalitarnej- środki i funkcje. Omów zjawisko, odwołując się do wybranych tekstów kultury." pozdro
  • info.onet.pl/788327,11,1,0,120,686,item.html Polecam przede wszstkim komentarze ludzi
  • Ostatnio widzę wśród pewnych forumowiczów niekorzystne tendencje. Dlatego przypominam, że forum nie jest miejscem prowadzenia bezproduktywnej dyskusji, w dodatku nie na obowiązujący temat. Zgodnie z regulaminem forum gazety.pl jeżeli macie coś do siebie personalnie i nie jest to związane z tematem to prześlijcie sobie to prywatnie (mailem). Nikt nie ma bowiem zamiaru czytać postów w których ścierają się z byle powodu forumowicze żądni wątpliwej satysfkacji.
  • jak wyżej, czy nikt już nie chce komus pomagać bez interesu dla siebie? nie ma juz nikogo kto zrobiłby cos od serca? Ludzie opamietajcie się! Jeśli ktos ma z czyms oproblem, praca, wypracowanie, zadanie, matura, cokolwiek to możecie sie skontaktowac ze mną na www.scool.fora.pl (wybierzcie forum Pomoc Admnistratora) Pozdrawiam! I nie dajcie się naciagać na prace, są jeszcze tacy co robią to uczciwie, rzetelnie i z dobrego serca.
  • Znajoma dziewczyna dostala do napisania wypracowanie pt Geniusz. Moze pisac co chce, byleby bylo od 1 do 3 stron A4. Znalezc jakiegos geniusza nie jest ciezko (to byloby rozwiniecie tematu). Ale co napisac jako wstep i zakonczenie? Prosze o propozycje.
  • Jestem teraz w pierwszej klasie liceum. Moja klasa składa się z 26 dziewczyn i 8 chłopaków. Wszystko byłoby OK, gdyby nie fakt, że tam każdy, prócz mnie, przyszedł do klasy z kolegami lub koleżankami. Ja jestem w klasie sama, przyszłam sama i czuję się trochę wyobcowana... Rozmawiam z kilkoma dziewczymi, ale one się trzymają większych grup, więc takiej małej koalicji z żadną nie zawiążę. Nie mam sojusznika i boję się, co przyniesie jutrzejszy dzień... Błagam, pomóżcie!!!
  • Dałam taki temat, bo chciałam poznać zdanie na ten temat ludzi spoza mojego środowiska, gdzie wiara jest dla nich godną pożałowania rzeczą. Chciałam zobaczyć, czy dzisiejsza młodzież wierzy. Niezły temacik, co?
  • 3 idę do liceum i razem ze mną do klasy będzie chodziła moja koleżanka z klasy z gimnazjum.Wczoraj było spotkanie organizacyjne i Asiunia już na wstępie zaczęła robić sobie ze mnie żarty. Gdy przedstawiałam się nowym koleżankom,ona zaczęła puszczać chamskie komentarze o mnie. W pewnym momencie nowe koleżanki zaczęły ze mnie się chichrać!!! Boję się, że Aśka nie tylko będzie komentowała moje zachowanie, ale także rozpuszczała plotki na mój temat i "nakręcała " dziewczyny tak skut...
  • Czy jest tu ktos taki? sory ... nie wiem czy taki temat byl juz zakladany jestem strasznym leniem nie chcialo mi sie sprawdzac pzdr dla wszytkich dziewczyn ;p
  • witam mam do napisania referaty na temat: 1. Ekologia w polityce i gospodarce 2. Człowiek w zgodzie z naturą 3. Moje działania na rzecz ochrony przyrody i srodowiska Może macie referat na którys z tych tematów? a jak nie to blagam podpowiedzcie mi na jakich stronach mogę coś znaleźć. z góry bardzo dziekuję za pomoc
  • witam, już wcześniej pisałm na tym forum, ale teraz po raz kolejny potrzebuję waszej pomocy. Piszę pracę na temat różnych pataologii w szkołach. Napiszczie mi proszę, czy dzieje się w wszych szkołach, coś, co na pewno nie jest normalne, czy zdarzają sie wśród waszych kolegów alhololicy, narkomani, lekomani, pracoholicy? Czy może macie jakiś problem z nauczycielami, np. zabijają w was jakąś pasję lub poczucie włanej wartości. Proszę napiszczie wszytko, co wydaje się wam niepokojąc...
  • Jak reagujecie, kiedy ktoś wam wyrzuci w twarz wasze wady? Czy obrażacie się, czy naskakujecie, wyrzucając tej osobie jej wady? Czy może przyjmujecie je i zastanawiacie się, czy faktycznie coś w tym jest? Taki temat, bo mam pewną osobę, która od czasu do czasu ujawnia mi, co ją we mnie denerwuje, nie zawsze przyjemnie... Co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się