tematu

(9 wyników)
  • na co zwracacie uwagę przy wyborze firmy szkoleniowej? Na cenę, poziom merytoryczny trenerów, czas trwania? Konkretnie interesuje mnie szkolenie sprzedażowe.Jakie macie doświadczenia w tym temacie? zrelaksuj się na www.asiaq.pl
  • Czy zdażyło się Wam kiedyś mieć pijanych/podpitych uczestników na szkoleniu? A jak z alkoholem podczes outdooru? A może ktoś uczestniczył w szkoleniu z pijanym trenerem??? Otwieram temat dotyczący wszystkich przejawów używania alkoholu w branży szkoleniowej ;-) *** PAP, MZ /19:21 06-06-2006 Schering przyznaje: Na szkoleniu był alkohol Koncern farmaceutyczny Schering zapowiedział, że ukarze osoby winne bulwersujących działań podczas szkolenia, które opisał wczorajszy "Newsweek"...
  • Copy -> paste Copy -> rights Copy -> books I co dalej...? Czyli - kto jest autorem tej prezentacji - albo to już było rok temu, u innego trenera, w innym layoucie, itp.
  • W jaki sposób robią to firmy? Nie chodzi o pozyskiwanie klientów, tylko formułowanie oferty. Czy możecie podać mi przykłady wynikające z Waszego doświadczenia trenerskiego bądź organizacyjnego? Jakie są standardowe działania? Przychodzi mi do głowy kilka, ale nie chciałabym ich tu narzucać, gdyż może intuicja myli mnie. Z góry dziękuję i pozdrawiam :-).
  • Witam wszystkich forumowiczów ;-) Szukam osób, które zajmują się zagadnieniami z zakresu Systemu Zarządzania Wiedzą w praktyce. Pozdrawiam Kasia
  • nie jestem szkoleniowcem lecz doktorantką, którą bardzo zaintrygował temat szkoleń :)
  • witam co robicie aby ludzie nie spóźniali się wam na początek szkolenia i po przerwach? spisanie kontraktu to chyba za mało. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się