tematu

(4 wyniki)
  • liczę tutaj na wypowiedzi studentów prawa uni wroc:) dostałam się i dziś zawiozłam dokumenty-chciałabym wiedzieć,czy dobrze zrobilam;) może mi poradzicie,czego sobie nie odpuszczać,na co uważać etc.i w ogóle,jak tam u was (u nas:) )jest.... a ci co się też dostali-->odezwijcie się!!!spróbujemy może jakoś razem się z tym wszystkim oswoić:)
  • musze napisac prace- nowoczesne tendencje zarzadzania oswiata- tylko pytanie" o czym pisac?" temat taaaaaaaki rozlegly.Doradzccie.Moze znacie jakies pozycje ksiazkowe?a moze jest ktos chetny do napisania odplatnie?pozdrawiam
  • Jak w temacie- prośba szczególnie do studentów mieszkających w domach studenckich- proszę opiszcie akademiki, w których jesteście, nazwa, położenie, wady, zalety, ile płacicie itd. Dostałam się na psychologię (studia dzienne)i od października chciałabym mieszkać właśnie w akademiku, więc bardzo będę wdzięczna za wszelkie informacje i rady. Pozdrawiam
  • Czy ktoś zna link do strony z regulaminem wf-u dla uniwerku? Chodzi mi o takie rzeczy jak- ile razy można nie być na zajęciach, co i jak można odrabiać itd. Czy te zasady są takie same dla każdej dyscypliny sportowej, wydziału? Bardzo proszę o pomoc i link (jeżeli takowy jest).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się