Forum Nauka i edukacja LOGOPEDIA
ZMIEŃ
      tematu

tematu

(4 wyniki)
    • Witam dziewczyny, witam! Mam nadzieję, ze zdołacie mi pomóc! Studiuję logopedię podyplomową i wtym roku muszę pisać pracę dyplomową. Od marca mam mieć seminarium. Nie parcuję niesttey w tym roku, więc nie mam kontaktu z żadna placówka oswiatową. Jaki mógłby być temat pracy, raczej czysto teoretyczny, bo wszak praktycznego bez dzieciaka nie zdołam stworzyć? Fajnie by było, abyscie ewentualnie jakieś propozycje przysłały na meila: kokardka_80@gazeta.pl Dzieki Baradzo!!!!! Pozd...
    • Witam, czy za duży język (aż wypycha zęby z przodu - konieczne jest noszenie aparatu) i związane z tym niewymawianie 'r' , zła wymowa 's' , 'z' jest wskazaniem do zabiegu przycięcia języka(nie wędzidełka, a zmniejszenie samego języka)? Kto decyduje o takim zabiegu i gdzie go wykonują??
    • Witam! chciałabym rozpocząć nowy wątek, a mianowicie jakie jest wasze zdanie na temat wprowadzenia karty praw logopedy, która określałaby co jakiemu logopedzie wolno, a czego nie. Czy uważacie, że logopeda po podyplomówce powinien mieć takie same kompetencje i prawa jak logopeda po studiach pięcioletnich? Czy studia podyplomowe albo studia typu pedagogika wczesnoszkolna i logopedia (lub podobne, podałam akurat te bo mi się przypomniały) dają odpowiednie kwalifikacje do pracy w ka...
    • Szukam informacji na temat podniebienia gotyckiego. Chodzi mi o tytuły książek, strony internetowe i inne. Za pomoc z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się