tematu

(5 wyników)
  • Witam bardzo serdecznie i mam prośbę.Otóż jestem w ciązy i bardzo zależy mi na pogłębieniu znajomości j.hiszpańskiego w tematyce ciąża,poród itp.Chodzi mi o słówka i zwroty typu -mam skurcze co .....min -odeszłyu mi wody płodo -przyj! -rozwarcie -znieczulenie zewnątrzoponowe -badania krwi (morfologia) -badanie moczu Za wszelką pomoc bardzo dziękuje
  • tak jak w temacie co to znaczy???
  • ucze sie hiszpanskiego do roku. znacie moze jakies adresy do hiszpanskich portali, jak np nasza gazeta czy onet? mysle, ze przegladanie takich stron, moze byc fajnym sposobem na nauke :-) ja znalazlam www.elpais.com/ oraz www.mujer.com/ dzieki za info i pozdrawiam :-)
  • witam, chciałabym sobie w necie poczytać prasę hiszpańską, ale nie el mundo czy la vanguardia ale raczej cos na kształt polskiej polityki, wprost, przeglądu... tygodniki w których można znaleźć coś na tematy społeczne. i jeszcze interesuje mnie co Hiszpanie piszą o Polsce i Polakach mieszkających w Hiszpanii. zna ktos jakies przydatne tytuły? pozdrawiam majka
  • czesc, chcialabym sie dowiedziec czegos na temat kursow jezykowych w Meksyku, takich co najmniej polrocznych, czy ktos juz byl na takim? Ile to kosztuje i w ogole wszystko na ten temat. Chcialabym wyjechac najlepiej na rok pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się