Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      tolerancyjny

tolerancyjny

(3 wyniki)
    • wczoraj to co zobaczylam to mnie przeroslo. siedze sobie na uczelni i jakies panienki wchodza jedna lepsza od drugiej. <masakra 1>idzie 1 w szpilkach tak ok. 10 cm tylko ze w nich jeszcze nie nauczyla sie chodzic i sie potyka co chwile. mylsle sobie noooo ladnie <masakra 2> wchodzi nastepna swinski blond nie wspominajac juz o czarnych odrostach 15 cm moze wiecej <masakra 3> rozowy sweterek <jeszcze calkiem ladny bo stlumiony roz> a do tego rozowa apaszka ...
    • NIE WIEM CZY TO Z ZAZDROSCI CZY TAK MACIE Z NATURY :) ALE ZAUWAZYLAM ZE JAK WIEKSZOSC DZIEWCZYN PROSI O RADE NAWET W TAKIEJ GLUPIEJ SPRAWIE TO ZARAZ JE KRYTYKUJECIE JESLI TO WAS WKURZA TO PO CO ODPISYWAC?? KIEDYS URALAM SIE W MINI ALE NIE TAKA ZEBY MI TYLEK BYLO WIDAC I DO TEGO NALOZYLAM NORMALNA BLUZECZKE, PONCZOSZKI I BUKI NA OBCASIE WYGLADALAM DOBRZE <OCENIALY 3 OBIEKTYWNE OSOBY> TZN. NORMALNIE A NIE JAK JAKAS KURTYZANA ALBO PANNA Z DISCO PO CZYM WYSZLAM Z DOMKU I POSZLAM NA PRZY...
    • Witam Dzisiaj chciałbym poruszyć temat tolerancji wobec mody, a zwłaszca tej mody, która jeszce nie np. niedotarła do naszego kraju. Będąc we Francji, Włoszech czy Stanach Zjednoczonych, widziałem ludzi którzy chcą i lubią się wyróżniać jeżeli chodzi o swój ubiór, ogólnie modę. I nie było takiej możliwości by ktokolwiek na ulicy, zwrócił ktoś komuś uwagę, że ten się ubrał dziwnie, śmiesznie czy też nieodpowiednio. Co w tym złego, jak facet ma czerwoną bluzkę ?! Co z tego, że ko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się