Forum Religia Kościół, religia
ZMIEŃ
      tolerancyjny

tolerancyjny

(3 wyniki)
    • Co sądzicie na ten temat. Czy osoby bardzo religijnii bywają mniej tolerancyjni dla odmiennych poglądów, stylu życia, odmienności seksualnych itd.?? Chodzi mi o taką maniakalną religijność bo z nią mam wrażenie mam do czynienia w mojej rodzinie.
    • W związku z Dniem Tolerancji (który w tutejszym kręgu jest jak święta Bożego Narodzenia wśród chrześcijan) chciałbym wyrazić wielką nadzieję, iż może przynajmniej w dniu dzisiejszym moje poglądy będą tolerowane. Mam nadzieję, że grupy homoseksualistów, o których w Biblii mogę przeczytać, że są grzesznikami będą kierowały się względem moich poglądów, wierzeń i przekonań tolerancją, o której tak często wołają. Równie wielką nadzieję żywię do was, ateistów. Proszę was bardzo,...
    • Świr,_Żyd,_gej,_Cygan_nie_będzie_nami_rządził [...] Wiara szefa - wydawałoby się - rzecz prywatna: a niech sobie wierzy, w co mu się podoba. Ale nie w Polsce. Szefa "katolika podkreślającego swą religijność, np. odmawiającego różaniec" akceptuje 75 proc. To drugie miejsce w naszym sondażu. Ale na szefa-świadka Jehowy godzi się ledwie 41 proc. Tyle samo - na szefa-ateistę. Katolicyzm, nawet ostentacyjny, jest wciąż u nas atutem, także w pracy. [...] -=-=- Wszyscy_j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się