Dodaj do ulubionych

Itaka, Neckermann, czy Triada?

10.01.12, 00:47
wybrane przeze mnie hotele to każdy z innego biura, na innej wyspie- z którym biurem polecacie i jakie macie doświadczenia?
np jeśli chodzi o rezydentów i np pomoc gdy trzeba wezwać lekarza do dziecka, lub rzetelność w opisach w katalogach?

dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 08:18
      My latamy tylko z Neckermannem (albo z Tui).
      rezydenci - są różni, w kazdym biurze możesz trafic na świetnego, albo na beznadziejnego,
      wezwanie lekarza - nigdy nie korzystałam z pomocy rezydenta czy biura, zawsze dzwoniłam na hotline ubezpieczyciela i tam umawiałam lekarza, wzywałam karetkę itd. (i w Neckermannie, i w Tui tak to działało, nigdy nie było problemów),
      rzetelnośc opisów - zdecydowanie wygrywa Neckermann (i Tui)
    • Gość: Ada Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 10:27
      Jeżdżę od lat i z Neckermannem i z Itaką, nie widzę specjalnej różnicy. Nigdy nie zawiodłam się na żadnym z tych biur. Triada zdecydowanie nie - gorsze pokoje w hotelach, generalnie niższy standard.
      • Gość: GTW Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: 195.158.247.* 10.01.12, 14:12
        byłem z Itaką, Grecosem, TUI, Neckermannem, wszędzie podobnie, z lekkim wskazaniem in plus na Itakę
        • pimkaa Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? 10.01.12, 20:16
          dziękuję, proszę o dalsze wpisy gdyby ktoś chciał mnie rozjaśnić :) a o grecosie to nie słyszałam. zaraz zerknę na ofertę.
          • 4269m Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? 10.01.12, 21:46
            My z tui lub grecosem, w zależności od oferty.
            • Gość: Aneczka Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.ip.netia.com.pl 12.01.12, 10:08
              A ja tylko z Triadą, byłam z nimi 10 razy i nie narzekam. Polecam! Trzeba tylko uważnie wybierać hotele.
              • Gość: Ada Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 10:34
                Wybierz się z innymi biurami to zobaczysz różnicę. Moich oczekiwań Triada nie spełniła.
                • Gość: gosia59 Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 14:58
                  Ja 4 razy byłam z Grecosem raz z TUI różnicy nie widze /poza ceną/
    • der1974 Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? 15.01.12, 00:48
      Latam wyłącznie z Neckermannem. Nigdy się na niczym nie zawiodłem. Polecam.
    • pimkaa Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? 15.01.12, 01:16
      dziękuję, wybrałam itakę, neckermann jednak zbyt drogo wychodzi, a triada, no triada ma ponoć kłopoty.
    • Gość: Timon Re: Itaka, Neckermann, czy Triada? IP: *.164.255.202.awist.pl 30.01.12, 15:51
      Jak z Neckermannem to nie wiem, bo z ich usług nie korzystałem. Z Triady byłem dwa razy w Grecji (całkiem przyzwoicie), ale z tych biur, które wymieniłeś, to najbardziej zadowolony byłem z Itaki. A właściwie to jestem, bo od paru lat korzystam tylko z ich oferty. Raz, że stosunek jakości do ceny ich wycieczek wydaje mi się najkorzystniejszy, a dwa, że w Krakowie praktycznie "pod nosem" mam ich salon firmowy (na ul. Św. Tomasza), w którym już od kilku lat jestem stałym klientem. Tak więc w moim przypadku spore znaczenie ma też wygoda i przyzwyczajenie;) Z tego, co wiem, jeszcze do jutra mają promocję first minute, którą dla zainteresowanych linkuję:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka