Dodaj do ulubionych

kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie

IP: 94.230.21.* 24.07.09, 15:26
Wybieram się z Triada 31 sierpnia hotel traf więc wszystko może się wydarzy i
zdarzyc jak ktoś był proszę o opinie i rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maki Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.171.110.250.static.crowley.pl 24.07.09, 15:40
      Byłam parę lat temu w ramach 7 + 7 z pobytem na Chalkidiki
      konkretnie w Kriopigi hotel Poseidon View. Wszystko było OK oprócz
      obsługi w hotelu ( która obrosła już w swoją legendę ) oraz
      wyżywienia na miejscu. Może teraz się polepszyło ... A może już
      Triada nie ma go w swojej ofercie ...
      • Gość: magda Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.icpnet.pl 24.07.09, 20:43
        Triada ma go w swojej ofercie niestety ja byłam rok temu z triada i był jeden
        mały incydent bo zamiast wracać do Poznania samolotem chcieli mnie wcisnąć do
        samolotu do Warszawy.Ale naszczescie nie dałam się przekonać i ktoś się zamienił
        My byliśmy w hotelu Aleksandros Palace 5 gwiazdkowym.
    • Gość: susie80 Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 09:54
      Była w tym roku z Triadą - wyjazd Traf. Trafiłam do hotelu Poseidon View -
      jedyny do którego tak naprawdę nie chciałam trafić ze względu na opinie których
      naczytałam się przed wyjazdem. Niestety opinie potwierdziły się. Staraliśmy się
      o zmianę hotelu i jednocześnie spędzaliśmy jak najwięcej czasu poza obiektem -
      wycieczki, wyjazdy, spacery od rana do wieczora. Zmiana hotelu była możliwa po
      tygodniu - pojechaliśmy na Athos do Akti Ouranopoli - tam już było naprawdę
      super. Z perspektywy czasu myślę że sytuacja nie była taka zła - miałam okazję
      pomieszkać na dwóch palcach Chalkidiki i naprawdę sporo zobaczyć. Dodam tylko że
      wykupiłam w Triadzie wyjazd do apartamentu z wyżywieniem własnym - Triada
      sprzedając tą wycieczkę wiedziała że nie ma żadnych apartamentów na Chalkidiki w
      tym terminie (jechaliśmy pod koniec kwietnia a apartamenty były dostępne od
      połowy maja - nikt nas o tym nie poinformował sprzedając apartament). Dlatego
      umieszczali nas w hotelach i musieli zapewnić wyżywienie bez dopłaty (śniadania
      i obiadokolacje).
      Jeżeli warunki nie będą wam odpowiadać można starać się o zamianę- w sezonie
      będzie na pewno łatwiej bo hoteli do wyboru dużo.
      Życzę udanych wakacji.
    • Gość: fiona Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: 217.158.27.* 30.07.09, 14:32
      ja byłam dwa razy i za każdym razem zero zastrzeżeń.
    • Gość: turisten Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.chello.pl 31.07.09, 08:36
      My byliśmy rok temu w opcji 7+7, hotel Aegean w Kriopigi. Jedzenie monotonne, do
      morza daleko (jeździła kolejka), ale do sklepów, tawern rzut beretem. Ogólnie
      jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeździmy z Triadą od kilku lat i nigdy nic przykrego
      nas nie spotkało z ich strony.
    • Gość: olia Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: 94.230.21.* 19.08.09, 15:18
      Ja jadę 3 raz z Triada 2 razy nie narzekałam, zobaczymy jak tym razem będzie :)
      • Gość: sweet Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.ust.tke.pl 19.08.09, 19:24
        olia czy ty lecisz do Poseidon View 31 sierpnia??? ja lece sama z
        krakowa..
        • Gość: magda Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.miechow.com 26.08.09, 18:41
          ja też lecę 31.08 z triadą do hotelu poseidon view :) z krakowa. i mam pytanie
          do osob ktore rowniez wybraly te wycieczke - czy kupujecie wycieczki
          fakultatywne w biurze czy bedziecie szukac jakichs na wlasna reke w lokalnych
          biurach podrozy? podobno sa 2razy tansze i lepiej zorientowani przewodnicy...
          mysle ze jakbysmy wspolnie czegos poszukali to byloby łatwiej sie zalapac na
          polskiego przewodnika:)
          • Gość: KASIULA Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 14:55
            Wiadomo nie od dziś, że wycieczki oferowane przez biura podróży są
            2x droższe dokładnie za ten sam program, więc trzeba sobie samemu
            kupić w lokalnym biurze (bez znajomości angielskiego i niemieckiego-
            spoko). To samo jest z wypożyczniem pojazdów- ceny na miejscu są
            bardzo niskie- ze dwa razy niższe niż rezerwując jeszcze z Polski
            przez internet. Tak było na Krecie przynajmniej- w Hersonissos
            wypożyczalnia stoi na wypożyczalni i wszędzie nowe samochody- żadne
            złomy, więc konkurencja jest.
          • Gość: olia Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie IP: 94.230.21.* 28.08.09, 08:38
            Magda bardzo chętnie tylko ja lece 31 jako traf z triady i nie wiem w jakim
            hotelu się znajde :(
    • blondyneczka84 Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie 21.08.09, 10:17
      Ja także lecę 31 z triady traf Pozdrawiam
      • deoand Re: kto wrócił z Chalkidiki z Triadą - opinie 13.12.09, 19:33
        Ja tam byłem z Triada własnie od 31 sierpnia na Atosie w Theoxenii i było bez
        zarzutu .. Theoxenia to moze i nie jest rewelacja ale na 7 dni starczy -
        jedzenia bardzo dobre ,pokoje - tu mankamentem Triady jest niestety delikatnie
        mówiąc mało ciekawy widok z okna pokoju ale no trudno -można sie starac o inny
        ale inny tez za wiele nie lepszy bo akurat na komin kuchni ...
        oczywiście do miasteczka 4 km i wszystko jest fajnie jak jest pogoda - gdy jej
        nie ma to wtedy klops
        Dlatego prosze uważać bo we wrzesniu to pogoda w Grecji bywa ryzykowna .

pzdr deoand

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka