gudwil 09.09.03, 23:23 Najnowsza reklama amerikanos. Slyszalem ze nie chce im tego puscic zadna stacja. Wg mnie - niezly wypiard. Jesli jeszcze nie widzieliscie mozna sciagnac tu: www.xxxamericanos.prv.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_rywinek Re: Zakazane w Polsce? 11.09.03, 08:11 Te raklama jest beznadziejna, po prostu beznadziejna. Już nic głupszego Americanos nie mógł wymyślić??? Nigdy w życiu już nie kupię żadnego ich produkt, a to co mam już niosę na śmietnik. Paskudztwo! Obrzydlistwo!!! Odpowiedz Link
saavage Re: Zakazane w Polsce? 15.09.03, 22:27 A ja widzialam ja wczoraj w tv, chyba na viva polska... Odpowiedz Link
geograf Re: Zakazane w Polsce? 16.09.03, 17:48 szczerze? głupia... no ale cóż..de gustibus non disputandum est.ja i tak nie kupuję w Americanosie. Odpowiedz Link
mrouh Re: Zakazane w Polsce? 20.09.03, 16:18 Niech ktoś napisze o co tam chodzi? Wszsycy trąbią o tym, nikt nic nie mówi. Widziałam tylko reklamę, która mówi,że tv boi się właściwej reklamy (zresztą jest żałosne to P.S. do reklamy wg mnie). Dochodzę do wniosku, że to celowe. A ja nie zamierzam specjalnie ściągać sobie filmiku. Nie będę im zwiększać słupków To co tam takiego obrzydliwego i głupiego? Odpowiedz Link