Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      twarzy

twarzy

(4 wyniki)
    • jestem załamana, jak patrzę na zdjęcia z przed roku to widzę idealną twarz, wręcz idealną a teraz ..... pokryta jest ogromnymi pryszczami, których nawet nie idzie wycisnąć bo są jak wrzody :/ zostają po nich okropne plamy, dermatolog przepisał mi maść ale nie pomaga, pryszcze które mam są na twarzy i tak ok.1,5 tygodnia a nowe ciągle wyrastają. co mi pomoże ?? może jakaś dieta ?? kosmetyczka ?? poradźcie, kiedy to się skończy. tsh mam teraz w miarę dobre bo spadło do 3,75 (norma od 0,4 ...
    • Po pierwsze, czy ktoś mi może powiedzieć jaką przyjmuje dawke leku (najchętniej Eutyroxu) przy zbliżonych przeciwciałach do moich ok 690 (norma do 34) Po drugie, czy komuś przy problemach z tarczycą brudziło złoto (łańcuszki i pierścionki) Po trzecie, jakie mogą być skutki ciągłego wzrastania przeciwciał mimo przyjmowania leków? Po czwarte, czy przy chorobach tarczycy może dretwieć część twarzy oraz nogi i czy mogą wystąpić kłopoty ze wzrokiem I to narazie wszystko Może ktoś bę...
    • Witam wszystkie wiosennie Właśnie dziś byłam w sklepie i postanowiłam poradzić się Was jakie kosmetyki kupić na zbliżającą się wiosenkę :))(to już za 9 dni - tylko może trzeba pogodzie o tym przypomnieć). Otóż mam niestety swoje latka i ostatnimi czasy coraz więcej jakiś plamek na skórze - jedne ciemne inne jasne - jednym słowem, jak tylko słoneczko wyjdzie, zmieniam się w panterkę. Wypatrzyłam preparaty brązujące z kasztanem i beta-karotenem. Jak sądzicie można ich używać, bo mam pewnie ucz...
    • To jest moj wielki problem, jak widze czesty w hashimoto. Moja skora non stop jest sucha, szcegolnie dlonie, az tzreszczy, zwykle drogeryjne balsamy nie pomagaja. Probowalam juz Emolium i Cetaphil. NA dloniach jest taka tragedia, ze jak zapomne wychodzac z domu kremu d rak, to kupuje w sklepie bo nie moge zniesc az trzeszczacej z suchosci skory dloni. Moze ktos z Was znalazl jakis dobr balsam.krem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się