twarzy

(4 wyniki)
  • twarze(30)

dziś, pani z sąsiedztwa, słyszalna mocno, do 14-latki : ty k...., wstań jak do ciebie mówię - jesteś nikim, nikim !!! g.... osiągniesz ! zero ! wywłoko! wstań, jak do ciebie mówię. etc. a jakiś czas temu, gdy było zamieszanie : policja, pogotowie - się mi kotek wymknął. na tyle dzieciak był mądry, że, gdy ciekawość świata zaspokoił, wchycnął do mieszkania, gdzie pierwsze okno było dostępne. okno było tej pani z sąsiedztwa. ponoć nic, kotka - dziewczynina nie jadła, choć ta pa...
  • wiedzial ze istnieje metoda silvy gdzie sobie w glowie twozysz pokoik maly i tam sie rozwiazuje problemy zawsze przed snem w stanie alfa. tam w pokiku jest szafka milosci gdzie sie wklada ludki znienawidzone.jakby ta lalke tam wsadzil i zamknal zamiast kluc igla. bo ja w koncu rozwali.brzuszek jej rozpruje na amen albo do szafki zapomnienia.
  • Zaglosujcie na mojego Nikosia:) Bede baaaardzo wdzieczna za kazdy glos:) www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1070&cat=ab
  • Pozdrowienia Ser ser ser Deczne eczne eczne pozdro Wie wie wie Po zdrowie Po zdrowie? Zdrowie zdrowienia zdrowienia ser ser Serdeczne zdrowienia zdrowie nia ser Deczne pozdrowie Nia Nia nia Zdrowienia Zdrowienia Po Zdrowie nia Ser Serdeczne po zdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się