twarzy

(9 wyników)
  • Witam, serdecznie... wracam do starego tematu czyli opuchnietej twarzy i powiększonych slinianek na skutek częstych wymiotów. Niestety choruje na bulimie juz ponad 10 lat i przez wymioty mam strasznie opuchnieta twarz i powiekszone slinianki. Moja psychiatra stwierdzila ze dlugo moze potrwac wracanie do normy... czy Wy też macie problemy ze sliniankami i opuchlizna twarzy?.. czy poza przestaniu wymiotów twarz wraca do normy i ile to trwa?czy zalecacie wizyte u laryngologa i przyjmowanie...
  • Witajcie, ostatnio zauważyłam u siebie tzw. efekt twarzy chomika. Wiem że to rezultat powiększonych ślinianek przyusznych z powodu bardzo częstego wymiotowania. Czy trzeba to jakoś leczyć czy "samo zniknie" jeśli przestanę wymiotowac.Czy jedank warto odwiedzić lekarza,w tym przypadku chyba laryngologa. A jak w ogóle u Was z twarzą czy też macie spuchniętą i "zdeformowaną" przez wymioty. Czy kiedy przestaje się wymiotować to twarz nabiera normalnych kształtów czy też trzeba to jakoś lec...
  • NIE ZYGAC!!!!!! dziewczyny to jedyny sposob aby zachowac piekna zdrowa skore twarzy! czeste wymiotowanie prowadzi do zdeformowania twarzy,wiecznie opuchnietej i oczy jak u zaby! wiem o czym pisze bo mam 26 lat i 5 lat praktyki od 2 tygodni jestem czysta i juz widze rezultaty! i ani mi w glowie wertowanie sklepowych polek w poszukiwaniu kosmetykow n opuchlizne!! pozdrawiam goroco dziewczynki!
  • Proszo o rady jak przywrócić buzie no normalnego wyglądu.. Nie wymiotuję od wczoraj(wiem że to żaden sukces;) ale wiem że na szybki efekt to nie wystarczy. Co mogę zrobić by w przeciągu 2 dni opuchlizna zeszła. Bardzo mi zależy. Odpiszcie. Dziekuje z góry
  • mam pytanie-ile czasu potrzbea-ile dni,tygodni BEZ WYMIOTOW by twarz zaczela normalnie wygladac?to jest straszne.jest spuchnieta,szyja wyglada jakbym miala nadczynnosc tarczycy.szybko robie sie czerwona.:(walcze.chce wzydrowiec.tak bardzo.teraz czuje,ze mam sile. dla mnie najbardziej krytyczne sa piewrsze dni.wiem,ze jesli wytrzymam juz 3 bez zwracania i BEZ obzerania sie to bedzie lepiej,prosciej. bylam u dentysty,moje zeby w katastrofalnym stanie:(
  • Po ilu dniach od zaprzestania wymiotów, twarz wraca do "normalnego stanu" ? Przez do wszystko mam twarz jak chomik, podpuchnięte oczy. Jestem czysta od 10 dni, jednak trochę opuchlizny jeszcze jest... po jakim czasie to zejdzie?
  • Mam duży problem. Mimo całego zła jakim jest bulimia, pozwolila mi ona schudnąć prawie 10 kg. Mam jednak pulchne policzki, których nienawidzę. Co z tego, że wszyscy mi mówią, że jestem już szczuplutka, mam zgrabne nogi i w ogóle jak moja twarz wygląda po prostu tłusto. Przeczytałam gdzieś, że to własnie przez bulimie powstał ten problem, bo ślina zaczyna być przechowywana w policzkach (wiem, to nie brzmi naukowo) bo organizm produkuje jej więcej w ramach wymiotów. Chciałam zapytać...
  • img58.imageshack.us/my.php?image=ja45kg2ck.jpg to ja ta mlodsza mialam wtedy ok 47-48kg wzrost163cm wygladalam wsam raz czy za szczuplo?
  • ja osobiscie, gdy patrze w lustro widzę grube nogi, umiesnione pod kolanami, gdzie trzeba bylo cos zrzucic ... w gore idąc widzę gruby tylek i jeszcze nie tak plaski brzuch, ktory trzeba doskonalic .. nastepnie grube ramiona i rece, a najgrubszą to mam twarz, wyglądam jak swinia ! a teraz przedstawie opinie innych w ostatnich dniach : mama mi mowila ze mam bardzo ładne i zgrabne nogi ... kolezanka pochwalała moj smukly tylek i uda... to samo mowili chlopcy... ( ja w to niewierze ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się