tarja30 10.03.09, 21:16 Zaglosujcie na mojego Nikosia:) Bede baaaardzo wdzieczna za kazdy glos:) www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1070&cat=ab Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 10.03.09, 21:32 a Ty co ?dzieciaka na necie do jakiegoś konkursu wystawiasz? po co Ci to? (nie zaglosuję bo mi się nic nie otwiera, to znaczy otwiera się już jakiś czas i otwiera i otworzyć nie może) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 10.03.09, 21:58 dziecko-maskotka? jak to dobrze że dwadzieścia parę lat temu nie było powszechnego internetu i tego typu konkursów. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 11.03.09, 11:10 A ja zagłosowałam!!! Powodzenia. A do reszty: najlepiej sie wie, jak wychowywać cudze dzieci, bo przecież ich nie-rodzice doskolnale wiedza jak rodzice powinni postępować i jakie błędy popełniają, co nie? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 11.03.09, 13:07 pogadanki tego typu to na depresji ogólnej:) a Tarja niech lepiej się zajmie psychoterapią a nie dziecko na podziw publiczny wystawia, jak można przypuszczać chce żeby jej dziecko zostało twarzą firmy pampers, chociaż ta firma raczej nie z twarzą się kojarzy. Mały ładniutki, ale ja tam nie robilabym sobei nadziei jeżeli dziecko nie ma blond lokow i niebieskich ocząt, ewentualnie nie jest mulatką z zabawnymi kitkami. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 11.03.09, 13:13 Oj Lusiu! Ty tak wszystkich z drzewa na ziemię ściągasz, a na drzewie siedziąc taką piękną panoramę widać, i podziwiać można, o ile gałąź się nie złamie. Odpowiedz Link
loserka Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 11.03.09, 13:36 lucyna_n napisała: > jak można przypuszczać chce żeby jej dziecko zostało twarzą firmy pampers, > chociaż ta firma raczej nie z twarzą się kojarzy. ale za to niesie ze sobą jakieś gratyfikacje finansowe, ale w końcu nie mnie być stróżem siostry mojej a to o wychowaniu już jakieś posty były? ktoś wyciął?:/ Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: Mam do Was prośbę ogromną:))) 11.03.09, 14:13 Były posty na Depresji. Jedna dziewczynka napisała, że wpadła w doła, i wszyscy w dalszej kolejności pociągnęli wątek w kierunku krytyki stosowanych przez nią metod wychowawczych wobec swego małoletniego dzieciątka. Rozpędziło się to chyba do ponad setki. Odpowiedz Link