Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      uczulenie

uczulenie

(3 wyniki)
    • Dziś mam dzień na pytania. Czy Waszym zdaniem, najlepiej popartym wiedzą od Ozimka, jak dziecku wyjdzie wysypka, to trzeba odstawić pokarm, który się właśnie wprowadziło? Bo zaczynam mieć podejrzenia, że ta wysypka to niekoniecznie u małego objaw uczulenia, ale wysypka lambliowa. Np. właśnie teraz ją ma, bardzo delikatną, na plecach i brzuszku, pełno drobnych kropeczek, nie wypukłych, czasem widocznych tylko pod światło. Na co miałby mieć teraz uczulenie? Bułki już nie je od dobrych paru dni,...
    • anet0(12)

Mam pytanko odnosnie rozszerzania diety u Was - Twoj maluch toleruje brokuly, prawda? A kalafiora? Bo u nas wyszlo w testach dosc silne uczulenie na kalafiora, wiec alergolog od razu stwierdzila, ze na brokula w takim razie tez prawdopodobnie bedzie mial. Nie jestem pewna czy tak jest, a brokul jest o tyle fajny, ze jest w sloiczkach jednoskladnikowych. Probowalas kalafiora? Bo moze Twoj jest uczulony na kalafiora, a na brokula nie? I czy mialas kiedys tak, ze dziecko najpierw bylo na cos u...
    • Witam, przez jakiś tydzień brałam balsam kapucyński na glistę, ale po tygodniu dostałam uczulenia, cały brzuch mam w krostach (nie ropnych) na opakowaniu pisze że może on sie pojawić i wtedy trzeba balsam odstawić, ja juz go nie biorę tylko zastanawiam się czy ktoś już coś takiego miał? czy może to uczulenie na coś innego (np. na jakiś kosmetyk?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się