Dodaj do ulubionych

do e.testy ujemne, brak @31dc,

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 21:39
Witaj Ewo(i inne miłe , bratnie dusze)Mam do Ciebie wielką prośbę.zazwyczaj
mamcykl 24 lub 25 dniowy .Dziś 31 dc,żadnych objawów@(no trochę ciągną mnie
jajniki)Zrobiłam test w 28 dc ujemny dziś w 31 dc też oblałam.Nic do tej pory
nie brałam ,żadnych hormonów.Borykam się z wtórną n.
Następny cykl mam już mieć stymulację zakończoną 5 dawkami
Choragonu.Słyszałam ,ze to bardzo mocny hormon, niebezpieczny.Powiedz proszę,
czy kazda stymulacja musi zakończyć się podaniem tego Choragonu?Nie wystarczy
Duphaston.Od 1dc mam zacząć brać Estrofen 1tab dz i Bromergon 1 tab dz. a
potem clo 2x1.
No i czy po tych 2 oblanych testach mogę się jeszcze łudzić ,że może, może....
Pozdrawiam i liczę na Twoja odpowiedz i wszystkich bratnich dusz.
Obserwuj wątek
    • ewa.analityk1 Re: do e.testy ujemne, brak @31dc, 08.04.04, 22:35
      co do testów łudzić się możesz bo zawsze może być późniejsza owulacja itd. Co
      do choragonu nie znam się za bardzo na tym więc wolę się nie wypowiadać moze
      ktoś bardziej doświadczony podpowie
      • Gość: mała Re: do e.testy ujemne, brak @31dc, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 22:41
        Bardzo dziękuję za odpowiedz, w 17 dc miałam ciałko żółte.gdzieś na forum
        czytałam ,ze może być jakieś przestarzałe czy coś w tym rodzaju.Nigdy nie
        miałam tak póżno @.Chyba w liście pomyliłam pojęcia MONITOROWANY cykl miałam
        ale bez stymulacji.Ewo, a czy wiesz coś o Estrofenie?Jak u ciebie kupić testy?W
        jaki sposób płatność?Pozdrawiam
    • ikrol1 Re: do e.testy ujemne, brak @31dc, 09.04.04, 00:01
      Choragon to lek wspomagający pękniecie pecherzyka. Podaje się w tym celu 5000
      do 1000 jednostek (może te 5 dawek to 5000 jm ?). Stymulacja kończy sie
      podaniem tego leku jesli sa kłopoty z pękaniem pęcherzyków albo są uzasadnione
      obawy, że tak będzie. Choragon nie jest niebezpieczny. Jedyne powikłania jakie
      znam dotyczą sytuacji kiedy choragon poda się za późno i już przerosłe
      pęcherzyki zamiast pękać to jeszcze bardziej przerastają, ale tego mozna
      dopilnować i nie ma się czym martwić. A estrofem prawdopodobnie dostałaś po to
      by pomóc we wzrastaniu endometrium bo po Clo często się zdarza, że są z tym
      kłopoty tzn pecherzyki rosną ale endometrium jest cienkie i w zwiazku z tym są
      mniejsze szanse na implantację. Pozdrawiam Ilona
      PS Jak nie dostaniesz miesiączki to zrób sobie jeszcze jeden test za dwa dni, a
      nóż. Trzymam kciuki !
      • Gość: mała Re: do e.testy ujemne, brak @31dc, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 13:15
        Dziękuję Ilona , dziś kolejny dzień bez @i wielka nadzieja , dzwoniłam do gina
        powiedział, że mam zrobić test po świętach.No to WESOŁYCH!!!
        • Gość: mała Testy się nie mylą zazwyczaj! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 22:01
          Tak, tak tym razem znów testy miały rację choć @ przyszła o 13 dni za póżno i
          ja głupio się łudziłam , eh jedna krecha a człowiek sobie robił nadzieję.Testy
          obecnie dają 100%pewnosć.....prawie
          • ikrol1 Re: Testy się nie mylą zazwyczaj! 12.04.04, 22:32
            Przykro mi. Będę trzymać kciuki za nowe starania. I dziekuję za życzenia. Ilona
          • ewa.analityk1 Re: Testy się nie mylą zazwyczaj! 13.04.04, 09:32
            Ja się nawet łudziłam w cyklu bezowulacyjnym bo i tak wierzę, że zawszre jest
            szansa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka