Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      ukochany

ukochany

(11 wyników)
    • macie sobie taki program, co to wam smutno i zle, jak przegapicie? ja juz drugi sezon napawam sie "idiota za granica" uwazam, ze Karl Pilkington zrobil cudna rzecz- antyprogram wszyscy poprzedni, od Tonych Halikow, po Wojciechowska, nie mowiac o WC, wpadaja w nieklamane zachwyty nad swoimi podrozami, idiota-przeciwnie- jest zdegustowany# rozwalil mnie wczoraj jak facet rzygal w krzakach japonskim przysmakiem czyli ryba marynowana trzy lata ;/ albo jak kiedys tam rzucal fakami, kied...
    • Macie takowe? takie, że myśl o wyrzuceniu ich powoduje że serce krwawi? i wcale nie mam na myśli luksusowych wieczorowych kreacji. wyciągnęłam z szafy moje ukochane bermudy, mam je z 5 lat i uważam za genialne. Mają poręczne kieszenie na suwaki, biegam w nich po lesie bez obawy że wypadną mi kluczyki, są mega wygodne i do tego z miłego w dotyku materiału, który ma właściwości odpowiednie na wakacje - nie tylko nie trzeba ich prasować, ale choćby były nie wiem jak pogniecione po założe...
    • Taki, którego książki połykacie. Czekacie z niecierpliwością na kolejną i natychmiast musicie ją mieć;) Mój to od jakiegoś czasu Jeffery Deaver:) Jak zacznę kolejną książkę chodzę totalnie niewyspana, bo ulubiona moja pora czytania te późny wieczór, kiedy jest cicho i wreszcie nikt nic ode mnie nie chce;) Jest tu jakaś fanka jego książek?
    • Potrzebuję kupić mojemu Tżtowi szampon przeciwłupieżowy, ale taki porządny, leczniczy. nie musi być koniecznie dla meżczyzn, ale żeby był dobry, bo te zwyczajne z drogerii nic nie dają. Cena nie jest aż tak ważna - co polecacie?
    • właśnie leci na Polsacie:) i mam wrażenie że osiągnie rekordową długość- znając możliwości tej stacji:P Uwielbiam Ojca Chrzestnego.
    • Mój własnie jest nadawany w naszej wspaniałej tvp :D "gwiezdne wojny" "indiana jones" w jednym i drugim gra wspaniały harison ford ,oglądałam te filmy chyba już kilkadziesiąt razy! w podstawówce po prostu dostawałam ślinotoku na widok forda... (ps. podobno w 2012 ma być kolejna część ,oby lepsza od ostatniej :/ o ile oczywiście nie bedzie końca świata ,bo wtedy dupa ;) no a z tych fico romatico to oczywiście "dirty dancing" i "coctail"
    • Zawsze przed snem przytulam mojego 8 letniego syna i życzę mu dobrych snów i on bez tego nie może zasnąć. Mój mąż wkurza się, że wychowuję maminsynka i uważa, że ośmiolatek nie powinien domagać się całusów na dobranoc. Co o tym sądzicie?
    • Jestesmy w związku od 9 lat. Z każdym nastepnym rokiem jest coraz lepiej, a z wielkiego zauroczenia, przeszlismy do dojrzałej miłosci i przyjaźni. Łaczą nas pasje i podróże, mamy wspólne dość kosztowne i czasochłonne hobby, któremu poświęcamy każdą wolną chwile. W przyszłym roku planujemy slub, głównie to jego pomysł, ja jestem bardzo niezalezną osobą, lubię ciszę, potrzebuję dużo wolnej przestrzeni, choć nie jestem typem samotnika, to z biegiem lat, bardzo weryfikuję swoje towarzy...
    • a co najśmieszniejsze jest wspaniałym człowiekiem, który do wszystkich wychodzi z sercem na talerzu. Ale niestety codziennie wieczorem sam pije i to nie wino czy piwo poprostu wódkę. Nie awanturuje się, nie klnie, nie robi nic złego ( i tym się właśnie usprawiedliwa) poprostu ok. 18 siada wypija 4 setki i idzie na górę do sypialni np. poczytać lub posłuchać muzyki. Oprócz tego pali jak smok i jak najzwyczajniej na świecie boję się o jego zdrowie! Co mam robić wszelkie rozmowy z mo...
    • zrobilybyscie sobie takie fotki? mysle o jakims extra specjalnym prezencie, nie chce kupowac perfum czy kolejnego piora....co myslicie o podarowaniu 3 zdjec stylowo oprawionych do powieszenia w jego sypialni? www.deefoto.com
    • Ogólnie nie moge narzekac na moja tesciowa. Bradzo chetnie zajmuje sie moja corka, jak z nia jest to poswieca jej 100% swojego czasu, ale co zauwazylam. Chdzi mi o sposob okazywania jej uczuc. Nigdy ale to nigdy nie powiedziala kocham cie, moje sloneczko, przytul sie do babci i tym podobne. Ale zawsze jest ty huliganie, ty psuju, ty zbóju, ty rozrabiako, tesciu - gruba (mimo ze jest szczuplutka) ... Moja mama czesto mowi do malej ze ja kocha najbardziej na swiecie, ze jest jej naj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna