vis

(10 wyników)
  • ...w dawnym pawilonie spożywczym przy ul. Partyzantów vis a' vis kościoła Św. Edwarda? Azali prawdą jest, że sala bankietowa? Bo takie słuchy mnie doszły.
  • Poleccie jakiegoś rzetelnego i niedrogiego mechanika w Pruszkowie. Jestem w potrzebie, a z dotychczasowymi mialam same problemy. Dzieki
  • czy ktoś może polecić dobrą kosmetyczkę w Pruszkowie,oczyszczanie twarzy a także ewentualnie przekłucie uszu, gdzie najlepiej? dzięki
  • Gdzie są w Pruszkowie wypożyczanie dvd? poszukuję jakiś najchętniej w okolicy ul. Chopina :-) Z góry dzięki za namiary!!!
  • Czy coś w tym temacie się poprawiło u nas w mieście ? Szukam dobrej myjni w Pruszkowie i okolicach do ~ 10km . Korzystam czasem z myjni koło Shell koło pomnika oraz myjni na Powstańców/Plantowej na przeciwko Herbapolu. Ktoś może korzysta z myjni na ul. Brzozowej jadąc do Komorowa i może wyrazić opinie?
  • Witam Drodzy forumowicze/ki wiem, że temat był już poruszany na forum jednak podnoszę go jeszcze raz. Jestem posiadaczem VW Passat i jak napisałem w temacie, potrzebuje on trochę czułości - a mianowicie nowego oleju, filtrów i kilku małych napraw (zamek w tylnej klapie oraz umierająca wycieraczka). Stąd moja prośba o namiar na sprawdzonego fachowca, który uporałby się ze wszystkim potrzebami mojego autka na raz (bez konieczności odwiedzania paru miejsc). Będę wdzięczny za ka...
  • może wiecie gdzie w Pruszkowie obetną włosy mojemu 15-to miesięcznemu synkowi? będę wdzięczna za info, bo jak na razie szukam i niestety wciąż odmawiają. dodam, że własnoręczne obcięcie nie w wchodzi w grę , nawet maszynką (za cienkie włosy jak na maszynkę)
  • No i moi mili doczekalismy sie. Mamy zieleń na deptaku. Dziś obserwowałem "profesjonalistów" od zieleni. Roboty wykonuje firma "Zielen i TY" która deklaruje, ze jej specjalosc to Drzewa!!! posadzona została irga błyszcząca i barwinek pospolity. czy wybór słuszny? odnośnie irgi, roślina bardzo odporana praktycznie nie zniszczalna, ale starsze egzemplarze wieksze i zdrewniałe ograniczają możliwosc sprzatania, trudno wydobyć z nich smieci!!! wieć pewnie nikt tego nie przewiduje. Barw...
  • na nowym budynku vis a vis rtveuroagd przy macu zawiesili piękną tabliczkę.opis z numerem budynku ulicy i gdzie jest.takie jak stołeczne tabliczki czyli. na niebieskim kwadracie znajduje się nazwa ulicy Kościuszki w raz z numerem a na dole tabliczki na czerwonym tle jest napis Pruszków.bardzo mi się podoba:)
  • Doszły mnie (niepotwierdzone) słuchy o wyburzaniu czworaków vis-a-vis nowej inwestycji przy Armii Krajowej ( www.ebb.pl ). Ponoć na ich miejscu ma CÓŚ stanąć....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się