vis

(9 wyników)
  • w dniach 17.09-23.09 na jedna wybraną rzecz
  • Witam wszystkie mamy. Pomyślałam, że mozemy pomóc sobie na wzajem podajac adresy fajnych komisów z ubrankami itp dla naszych pociech. Czasami porozrzucane po Krakowie, pochowane w różnych oficynach - trudno trafić. Jesli znacie dobre komisy to proszę dopisujmy. 1. Prokocim vis a vis Instytutu dziecięcego 2. Limanowskiego na rogu przy poczcie i wcześniej przy samej ulicy 3. Huta przy DT Wanda 4. Huta na placu przy kościele Arka ( ale mało ciekawy ) Znacie jeszcze jakies inne?
  • Czy ktoś kupował w gap.com w USA???Chodzi mi mianowicie jakie dane należy podać w billing address?Moje zamówienie jest właśnie w realizacji ale napisali mi ,że maję kłopot z weryfikacją karty(visa inteligo). Może ktoś mógłby mi pomóc.
  • Szukam maskotki krecika, najchętniej stacjonarnie w Krakowie, żeby nie płacić za przesyłkę. Widziałyście może w jakimś krakowskim sklepie? Chodzi mi o oryginalnego krecika który wygląda tak: [img]https://img07.allegroimg.pl/photos/400x300/10/40/05/47/1040054772[/img] a nie tak jak np. ten (reklamowany że wygląda ponoć jak ten z bajki:-)) [img]https://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/34/08/66/1034086688[/img]
  • mam pytanie co jest problemem w zakupach w next w sklepie internetowym? to że nie dotarczaja do polski? czy ze nie przyjmuja kart wydanych w polsce?
  • Czy widziałyście gdzieś takie dla malucha, oprócz H&M? A tak na marginesie, czy dział dziecięcy H&M jest tylko na Bielanach? pozdrawiam wiosennie i słonecznie wreszcie :))))
  • Drogie e-mamy ze Szczecina! Proszę o podanie adresów sklepów z wózkami w Szczecinie. Mieszkam w Koszalinie, ale tu nie ma żadnego wyboru, a szukam spacerówki np Hauck, ale niekoniecznie. Chcę wybrać się do Szczecina, ale nie wiem gdzie szukać takich sklepów, więc adresy byłyby mi bardzo pomocne. Z góry dziękuję.
  • dziewczyny prosze gdzie w warszawie znajde fajne komisy dzieciece podajcie mi adresy mam zamiar sie wybrać,chociaż jestem ze śląska pozdrawiam i dziekuje Kasia
  • Czesc Dziewczyny! Szukam namiarow na krakowskie komisy, szukam mojego wymarzonego wozeczka bebe comfort Everest. Na nowego mnie niestety nie stac ale moze trafie na jakas mega okazje i zafunduje go nam:) Prosze o adresy i nr telefonow Dzieki AgaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się