vis

(13 wyniki)
  • poszukuję jak w temacie dobrego alergologa dla dorosłych najlepiej na Ursynowie. Dziękuję.
  • Czy ktoś zna / korzysta z jakichś fajnych "ciuchlandów" z odzieżą dla dzieci? Możecie coś polecić? Chodzi mi głównie o Ursynów lub okolice.
  • Czy ktoś mi doradzi, gdzie na Natolinie można kupić kłódkę? Może na bazarze jest jakaś buda?
  • Witajcie, po chrzcinach planujemy zaprosić rodzinkę na uroczyty obiadek do restauracji. Chrzciby odbedą się w kosciele przy AL. KEN. Tam tez, blisko mieszkamy kościoła i stacji metra Stokłosy mieszkamy. Czy moglibyście mi podpowiedzieć, gdzie najlepiej - w bliskiej okolicy (aby dojść tam spacerkiem) zorganizować ten obiadek? I jakie są wady i zalety takiego rozwiązania.Interesuje nas jakieś przyzwoite miejsce konsumpcji. Znalazłam, że restauracja "vis a vis" spełnia wymagania co do położen...
  • Czy ktoś wie cos więcej o tej nowej, dopiero planowanej inwestycji? Ma być podobna do pierwszej, tyle że z większymi mieszkaniami. Ktoś zna szczegóły? Gdzie to cudo będzie stało? Róg Herbsta i KENu czy róg Jastrzębowskiego i KENu?
  • Witam szanowne forum, podobno gdzies na Ursy mozna znaleźć sklep, w ktorym zakupię buty profilaktyczne z tzw. podeszwą/obcasem Thomasa, coby dziecku naprostowac troche nóżki. Czy ktoś wie gdzie taki sklep się znajduje?
  • mam pytanie moze ktoś z was wie gdzie mozna kupić na ursynowie śwuietlówki dulux'a? obszedłem hipermarkiety i wszedzie phillipsy które sie psuja :-/ Za odpowiedzi z góry dziekuje :-) @eS
  • Czy ktoś wie, co się dzieje pod lasem kabackim na wysokości ul. Pileckiego? Wykarczowali juz połowę lasku sosnowego przed torami, bez przerwy kręcą się tam jakieś ciężarówki, a dziś rano na środku pola zaparkowała cysterna z benzyną. Czy to zwiastun budowy nowej drogi, autostrady a może kolejnego osiedla? Będę wdzięczna za informację. Mieszkam tuż obok i nie wiem, czy mam załażyć komitet protestacyjny, czy nie ;)) pozdrawiam
  • sam sie na tym łapię, że po każdym malowaniu likwiduje kolejny karnisz i firanki. również na tym, że wciąz z gołym tyłkiem po pokoju łażę zapominając o nwowbudowanym bloku. A naprzeciwko firanek też prawie nie ma, dzięki temu oszczedzam na telewizji bo mogę oglądać plazmę sąsiada z drugiej strony KEN- u. Planuję tez zakup dobrej lornetki żeby i na innych rozrywkach zaoszczędzić. Same plusy widzę
  • Witam, orientuje sie ktos moze, gdzie mozna znalezc sklep z ciuchami "indyjskimi"? Bylabym wdzieczna za pomoc. Iza
  • Znacie może knajpkę na Ursynowie lub w okolicach, w której przedszkolaki zajmą się same sobą a my spokojnie zjemy przyzwoity obiad. Nie pytam oczywiście o McDonalds, KFC ...
  • miłych miejsc na Ursynowie? - takich do posiedzenie i pogadania czyt. knajpki - takich na spacer - takich na rower czy rolki itd.
  • No wlasnie. Co polecicie, zeby zamówic do jedzenia poza pizza hut i kfc i co dowioza na belgradzka? Pilne!!!! Glodna jestem, pozdrawiam, A

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się